PROCURILO: Detalji prvog RAZGOVORA Dženifer Aniston i Anđeline Džoli bili su dugo SKRIVENI od javnosti

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Maj.2020, 12:39

PROCURILO: Detalji prvog RAZGOVORA Dženifer Aniston i Anđeline Džoli bili su dugo SKRIVENI od javnosti

Nije ni slutila.

Tek nekoliko godina kasnije, glumica Dženifer Aniston (51) je ispričala kako je protekao susret za ženom za koju tada nije znala da će joj uzeti muža.

Kada je ljubav u pitanju, život baš i nije mazio popularnu holivudsku glumicu Dženifer Aniston, koja iza sebe ima dva propala braka. Prvi se put udala 2000. godine za glumca Breda Pita (56), a brak im je potrajao pet godina.

A post shared by Jen and Brad (@anistonpitt) on Feb 28, 2020 >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << at 9:02am PST

Razlog razvoda, kao što svi znaju, bila je glumica Anđelina Džoli, u koju se Bred zaljubio na snimanju filma "Gospodin i gospođa Smit". Nije tajna da je Anistonovoj trebalo puno vremena da se oporavi nakon toga, ali tek nedavno su otkriveni i neki novi detalji iz tog vremena, poput susreta dve žene.

Naime, kada je Dženifer za "Vanity Fair " govorila o tom razdoblju u svom životu, otkrila je da je sedam godinu mlađu koleginicu Anđelinu susrela samo jedan jedini put, i to na parkingu na kom se snimala serija "Prijatelji". Bilo je to 2004. godine, pre nego što je započelo snimanje filma "Gospodin i gospođa Smit", u kom su njen tadašnji suprug Bred i Anđelina bili u glavnim ulogama.

A post shared by nanaka (@7flower_19) on Oct 22, 2018 at 7:28am PDT

Džen je ispričala kako se zaustavila kada je videla Anđelinu, nakon čega joj se predstavila. Tad joj je rekla:

- Bred je tako uzbuđen što može raditi s tobom. Nadam se da se dobro zabavljate.

Nije ni slutila da će susret Anđeline i Breda označiti kraj njenog braka i početak njihove ljubavne priče. Ali tek danas, nakon puno vremena, može se osetiti tuga zbog komentara koji je uputila svojoj suparnici, ni ne znajući da joj je suparnica.

A post shared by ❤Brad Pitt & Angelina Jolie ❤ (@bradpitt_angelinajolie) on Jan 22, 2020 at 4:59pm PST

Dženifer je takođe priznala da je Bred ubrzo otišao nakon što je upoznao Anđelinu.

Žena je donirala bubreg svojoj bolesnoj ŠEFICI: Posle toga dobila je OTKAZ a život joj je postao PAKAO (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.