PROCURILI JEZIVI KADROVI IZ ZADRUGE - Svi zgroženi divljanjem Miljana Vračevića: Fuj! Može ćerka da mu bude

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Apr.2023, 21:25

PROCURILI JEZIVI KADROVI IZ "ZADRUGE" - Svi zgroženi divljanjem Miljana Vračevića: "Fuj! Može ćerka da mu bude"

Šok scene na Vaskrs!

Rijaliti učesnik, Miljan Vračević je u toku proslave Vaskrsa odlučio da se našali na grub način sa zadrugarkom Milicom Veselinović.

Ovaj njegov potez izazvao je gnev kod auditorijuma.

Vračerević se bez stida igrao sa hranom na Vaskrs, a šok je tek usledio kad je mladoj zadrugarki prišao iza leđa i stavio joj praseću glavu na lice.

Da stvar bude još gora, njena reakcija je bila poprilično pozitivna, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a ispod ovog videa su se nizali komentari.

"Ne znam ko mi je odvratniji", "Koji prostak, može ćerka da mu bude", "Fuj", "Užas", "Da li je moguće da ona ovo dopušta?! I još se smeje", "Divljaci" bili su samo neki od komentara.

Detaljnije pogledajte u videu.

A post shared by ꫝꪖꪻꪖ.•*_ (@z.h8__)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.