PROCURILI DETALJI: ZVALA SI NA FIKSNI...! Žestok SUKOB Tome i Miljane a sve zbog Nadežde: UDARILA SI...

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Okt.2020, 20:25

PROCURILI DETALJI: "ZVALA SI NA FIKSNI...!" Žestok SUKOB Tome i Miljane a sve zbog Nadežde: UDARILA SI...

"Ne udaraj nisko..."

Toma Panić i Miljana Kulić, našli su se na cigareti, ispred Bele kuće. Miljana je opet pomenula njegovu ženu Nadeždu Biljić, i govorila o tome što je njena majka izjavila da joj je žao, što ona spolja sve ovo mora da proživljava.

- Da ti je žao Nadežde, ne bi je blatila, i ne bi se svađala sa njom dok ste bile u rijalitiju. Napadaj mene, govori svašta. Ali nju nemoj. Zvala si je na fiksni, da pitaš za Mišela i Darka Lazića. Zato >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ti kažem, sve što imaš, pričaj meni, nju nemoj uplitati. I ne udaraj nisko, smatram da si inteligentna - rekao je Toma.

- Kaži mi šta sam rekla nisko? - rekla je Miljana.

- Udarila si me sto puta, i sa, i bez razloga. Ja tebe nijednom nisam udario - rekao je Toma.

- Što sam pevala: "Gde su mi gaće nacija znaće?" - pitala je Miljana.

- Ne mislim na to, mislim generalno, i majku si mi psovala, i sve. Kakav ja treba da budem onda , kada ja tvoju majku nisam nikada uvredio - odgovorio je Toma.

- Meni je to uzrečica - pravdala se Miljana.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u videu:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.