PROCURILE GOLE SLIKE DIVNE DNK: Bivša zadrugarka obnažena na video-snimku! Isturila grudi u prvi plan

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Maj.2022, 16:51

PROCURILE GOLE SLIKE DIVNE DNK: Bivša zadrugarka obnažena na video-snimku! Isturila grudi u prvi plan

Svi su u šoku.

U prvoj sezoni rijaliti programa "Zadruga" najveću pažnju javnosti privukao je bračni par Divna i Marko DNK. Tom priliko smo imali šansu da ih bolje upoznamo ali i da vidimo obnaženo telo Divne DNK.

U toku Olimpijade u četvrtoj igri zadrugari su imali zadatak da obuku što više odeće. I dok pojedini zadrugari nisu poštovali sva pravila obe igre, neki od njih su ostavili sve u čudu.

Divna DNK poprilično je ozbiljno shvatila ovu igru, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pa je brzinom munje počela da skida odeću sa sebe, a na kraju je ostala samo u brushateru i gaćicama! Svi su zbunjeno gledali u Divnu koja je bez imalo blama otkrila sve što ima na svom telu.

Nakon Divne, skinuli su se i ostali učesnici, a neki su posebno iznenadili svoje cimere u Zadruzi. Svi s nestrpljenjem iščekuju kraj Olimpijade, a ostaje da vidimo ko će odneti pobedu u ovim izazovima.

U video-snimku pogledajte kako je izgledalo Divnino skidanje:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.