PROCURILA ŠOK SLIKA IZ ZATVORA - Boki 13 u ćeliji okružen sa 7 muškaraca! Tamo je PRETUČEN, nećete ga PREPOZNATI

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Okt.2022, 21:18

PROCURILA ŠOK SLIKA IZ ZATVORA - Boki 13 u ćeliji okružen sa 7 muškaraca! Tamo je PRETUČEN, nećete ga PREPOZNATI

Izgleda potpuno drugačije

Kontroverzni umetnik Bojan Jovanovski, poznatiji kao Boki 13, završio je iza rešetaka 15. jula 2019. godine, kada je otvorena istraga za slučaj "Reket", gde se i dalje nalazi.

Njemu je nekoliko puta odbijana žalba na odluku skopskog krivičnog suda o pritvoru, kao i zahtev da zbog lošeg zdravstvenog stanja bude prebačen u kućni pritvor.

Boki je inače juče doživeo užasnu neprijatnost, kada je pretučen u zatvoru, od strane >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tri osobe. Jovanovski je premešten u bolnicu zbog povreda (više o tome čitajte OVDE).

Inače, na Tviteru se nedavno pojavila fotografija iz zatvora gde je Boki na krevetu, u društvu sedam muškaraca. Na stolu je torta, pa se pretpostavlja da su nešto slavili.

#boki13 u zatvoru pic.twitter.com/4XRI2jEumD

— Elitna prostitutka (@DVllada) January 20, 2022

Boki se vidno ugojio, pa ga moža da prvi pogled i nećete prepoznati.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.