PROCURELE INFORMACIJE - Mionin bivši napravio STRATEGIJU pre ulaska: U kući sledi OPŠTI haos - Evo ŠTA planira

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Mar.2024, 23:34

PROCURELE INFORMACIJE - Mionin bivši napravio STRATEGIJU pre ulaska: U kući sledi OPŠTI haos - Evo ŠTA planira

Osoba iz njegove blizine provalila plan.

Bivši učesnik "Elite", Slobodan Josipović, gostujući u jednoj emisiji prokomentarisao je jedan od najaktuelnijih trouglova u Beloj kući.

On je dao svoj sud o odnosu Stanislava KrofakaMione Jovanović Nenada Aleksića Ša.

Josipović je svedočio Krofakovom ulasku, te iz prve ruke može da posvedoči kakva je enegija vladala u Beloj kući za vreme njegovog boravka.

- >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ša je neko ko kad se zaljubi, bude posvećen toj osobi. On je profil ličnosti koji može da zaboravi na neku ljubav tek kada nađe novu ljubav. On je održao govor da je došao da se dokaže Vanji, a kada se zaljubio u Mionu, on je ostavio Vanju. - rekao je Slobodan.

Ja ga negde i razumem, verovatno je jako teško, kada se stavite u njegovu poziciju, jako je teško da boravite u prostoru sa svojom devojkom i njenim bivšim dečkom - dodaje on.

- Stanislav nije ušao samo zbog izvinjenja, koje je dobio drugi dan, a i dalje...Čini mi se da ide strategijom da im rasturi odnos, zavede Poršelinu ili Maju, da Mionu ohladi, tj. da joj vrati milo za drago - zaključio je Josipović.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.