PROCURELE INFORMACIJE - Maja TAJNIM KANALOM saznala za Carev UGOVOR sa PRODUKCIJOM: Neće mu oprostiti

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Dec.2022, 10:54

PROCURELE INFORMACIJE - Maja TAJNIM KANALOM saznala za Carev UGOVOR sa PRODUKCIJOM: Neće mu oprostiti

Sve zna

Maja Marinković za sada odoleva šarmu Filipa Cara koji je ušao kako bi je zaveo. Ona je u razgovoru sa Jelenom Golubović otkrila zašto ni po koju cenu ne želi da se pomiri sa svojim bivšim dečkom,

Ona je ubeđena da Car nije upšao iskreno u rijaliti, već da ima dogovor da što više pravi šou i da sve čini kako bi bio u kadru.

- Filip laže. Spominje Čorbu, jer kad je mene slagao jedno veče, ja sam odmah otišla kod Čorbe. Pomagao mi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Đedović, pozdrav za mog dbrata Đedovića. I onda je došla moja cica. Žurka je trajala kao Ivkova slava - pričala je Maja.

- Pa to nije ljubav - rekla je Jelena.

- Pa nije. Ja sam takva. Volim da vratim - bila je surova Maja.

- Ko bi tebe mogao da razume? Dok nije ušao u rijalitiju. Ti si pričala Filip, Filip, sad kad je ušao tebi više nije zanimljjiv - bila je u šoku Jelena.

- Filip je bio super dečko u prvoj sezoni. Srčan, iskren, hrabar, neiskvaren. A sada je pokvaren. Sve bi uradio za rijaliti i za kadar. znam ga kako diše - kaže Maja.

- Do juče si ga hvalila - bila je uporna Jelena.

- Tako je isto pričao i sa Dalilom prošle godine. Kao nikad neće biti sa ovom ženom da bi njoj proradila sujeta i da bi poklekla. Alui kod mene to neće da mu uspe. Znam budalu kako diše - rekla je Maja

Detaljnije u nastavku:

A post shared by Samo_realno (@samo_realno6)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.