PROBLEMI U PORODIČNOJ KUĆI SLOBE RADANOVIĆA - nije dogovor ispoštovan: Oglasila se hitno Jelena

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Maj.2023, 14:53

PROBLEMI U PORODIČNOJ KUĆI SLOBE RADANOVIĆA - nije dogovor ispoštovan: Oglasila se hitno Jelena

Evo kako su rešili problem.

Supruga pevača Slobe Radanovića, Jelena, oglasila se i potvrdila da su imali problem s neodgovornim izvođačima radova koji su bili zaduženi za izgradnju njihovog otvorenog bazena u dvorištu.

Jelena je istakla da su sada angažovali nove izvođače jer da to nisu učinili, sigurno se u bazenu ne bi okupali još četiri godine.

- Ovaj bazen se radi već dve sezone. Radove preuzima neko drugi inače bismo se kupali 2027. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << godine- napisala je Jelena.

Ona je objavila snimak bazena u izgradnji u njihovom dvorištu na kojem se vidi i majstor koji vredno radi.

Jelena i Sloba pre dve godine kupili su kuću u Višnjičkoj banji koju su u celosti renovirali, a u dvorištu su započeli gradnju bazena koja će, prema njihovim željama, biti završena do leta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.