PRKOSE NJENOJ BAKI: Mima i Gruja priznali POMIRENJE? Ne mogu da se suzdrže: Prija nam da se ZAGRLIMO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jan.2022, 16:50

PRKOSE NJENOJ BAKI: Mima i Gruja priznali POMIRENJE? Ne mogu da se suzdrže: "Prija nam da se ZAGRLIMO!"

Teško im je

U toku je emisija "Radio Sprrrdnja", a domaćini ove emisije Stefan Karić i Marko Janjušević ugostili su Mimu i Gruju, ali su se pre samog komentarisanja zacenili od smeha svi prisutni u radiju zbog Janjuševog tepanja Mimi.

- Kako si Grujo - pitao je Karić.

- Ja sam ti sa njom promenljivo na svaka dva minuta, zbog nekih njenih prebačaja, ozbiljnijh...Niti smo se pomirili niti smo imali išta ispod pokrivača. Ćutao sam na to jer ona ćuti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na neke stvari, pa nek nagađaju - rekao je Gruja.

- Je l' možeš ti bez nje - pitao je Janjuš.

- Sve se u životu može, ako sam ostavio ženu, mogao sam i nju...Ako sam nekog ko je bio anđeo prema meni da ga ostavim, mogu i nju - rekao je Gruja.

- Ne znam da li se sećaš da si rekao da se kaješ zbog svega što si uradio sa Mimom, bio si kod nas na radiju...Moramo da primetio da u tom vašem sukobu, da kad god su stizala negativna pitanja za nju, ti si to podržavao, nisi je branio - rekao je Karić.

- Ona je tek tad rekla da je svesna šta je uradila mojoj ženi,a tada nije bila. Nisam i dalje svestan. Mi što smo imali, imali smo, bilo mi je lepo. Ja taj odnos sada da... - rekao je Gruja, pa se obrušio na Mimu.

- Pusti mene, odgovori na pitanje čoveče - prodrala se Mima.

- Radi se o tome da mi ne treba da okrećemo glavu jedno od drugog, nego da imamo korektan odnos. I meni i njoj prija kad se zagrlimo - rekla je Mima.

- Ja sam za stolom rekla zašto ti meni imaš potrebu da zameraš za Dina - počela je Mima.

- Da li ti nedostaje Gruja u nekim trenutcima - pitao je Karić.

- U nekim da. Kad legnemo, ne bude mi svejedno. Emotivna osećanja mi se vrate, ali ne znam koja. Ne znam šta se dešava, čoveče - rekla je Mima.

- Ona je mene otkačila i ja ne mogu da pređem preko toga... Ona je rekla da mi budemo na ili ili. Ona je meni pre toga postavljala uslove, pa sam nju izabrao i šta? Ništa. Posle posete moga oca i posle svega toga, ja njoj kažem ja nastavljam sa tobom - rekao je Gruja.

Detaljnije pogledajte u videu.

BONUS VIDEO: Filip Đukić progovorio o vezi sa Kijom Kockar! Evo šta se STVARNO dogodilo

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.