PRIZNAO JEZIVE DETALJE IZ KUPATILA - Evo zašto se Zvezdan sekao u WC-u: Gadno mi je to da gledam

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Apr.2023, 13:38

PRIZNAO JEZIVE DETALJE IZ KUPATILA - Evo zašto se Zvezdan sekao u WC-u: "Gadno mi je to da gledam"

Ovo je razlog što se sekao!

Zvezdan Slavnić pre neko veče je otišao u kupatilo i isekao se po nozi. Ubrzo zatim je tražio od produkcije da ga izvedu na previjanje.

Niko nije znao pravi razlog, zašto se Slavnić sekao u kupatilu do sada kada je pričao sa Jovanom Tomić Matorom i priznao razlog:

- A je l' mora to? - Pitala ga je Matora pokazujući na nogu koja je u zavojima.

- Mora. Zato što imam "A" tetovirano i baš mi je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << gadno. Kunem ti se u sve na svetu, jer sa m se zakleo da neću to sebi da uradim - govorio je Slavnić.

- Da se nisam zakleo, uzeo bih ono i pola lista bih iscepao. Zato što tako lepo mi je da vidim to, jer onda ću da se podsetim na to da sam bio jedan majmun idiotski - rekao je Zvezdan vraćajući se na obećanje produkciji da se neće samopovređivati.

KAKO JE SVE IZGLEDALO, POGLEDAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.