PRIZNAO DA VOLI MILJANU, pa porekao: Zola pokušao da se OPERE od svojih reči - Krivi zatvoren prostor!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Dec.2022, 11:19

PRIZNAO DA VOLI MILJANU, pa porekao: Zola pokušao da se OPERE od svojih reči - Krivi zatvoren prostor!

Povukao se brzo

Za vreme Igre istine, Ivan Marinković je otkrio kako mu je u toku žurke prišao Lazar Čolić Zola i iz čista mira rekao kako je mnogo voleo Miljanu Kulić, što je Čolić brzo pokušao da porekne.

- Zola mi je na žurki, pod dejstvom alkohola prišao, iz čista mira i pitao me: "Brate, moram da ti kažem nešto. Ovu devojku sam mnogo voleo...". Kunem ti se da si mi tako rekao odjednom, nismo pre toga pričali. Nebitno. Rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << si mi bukvalno tako. Da li stvarno i dalje voliš Miljanu Kulić? - pitao je Ivan.

- Ne. Ne volim Miljanu Kulić, rekao sam da ću je uvek voleti kao čoveka. Kao što sam rekao, ne mogu da se setim mog obraćanja tebi, ali mislim da smo pričali o toj temi kada smo se našli zajedno u pušionici, pa smo odreagovali čudno na neki njen potez - rekao je Zola.

- Razumeo sam na taj način da ste u istom prostoru, što je i logično - rekao je Ivan.

- Mislim da nekada imam utisak da ti često umeš da pomisliš da sam ja u te tri godine, da sam se manje više sprdao - rekao je Čolić.

Detaljnije možete pogledati u videu ispod.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.