PRIZNAO DA JE IMA: Sloba progovorio o NOVOJ DEVOJCI, ali je morao da pomene i KIJU! A Luna... ni na mapi

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Sep.2018, 23:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRIZNAO DA JE IMA: Sloba progovorio o NOVOJ DEVOJCI, ali je morao da pomene i KIJU! A Luna... ni na mapi

Šokirao sve izjavom!

Pevač Sloba Radanović u toku gostovanja u jednoj popularnoj emisiji dotakao se neizbežne teme - odnosa sa bivšom suprugom Kijom Kockar i ljubavnicom Lunom Đogani.

I dok svi nagađaju da li će se sa nekom pomiriti, pevač je priznao da od toga nema ništa!

- Ne vraćam se na staro - rekao je Radanović, citirajući pesmu svoje bivše žene Kije, na šta su svi burno reagovali. Kada su ga pitali zašto je baš to rekao, Sloba je samo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << istakao da je to zbog toga što je to jedina istina i da nije slučajno citirao baš nju.

Nakon toga, Sloba je izjavio da trenutno nema ništa nova u odnosu ni sa jednom od njegovih bivših ljubavi, kao i  to da ni ne planira da se miri ni sa Kristinom, ni sa Lunom.

Voditelj ga je pitao ima li na pomolu nova ljubav, a on je otkrio informaciju koju niko nije očekivao:

- Nisam divlji i razuzdan kao što mnogi misle, ali se može reći da mi se neko sviđa napolju. Ništa specijalno ali postoji devojka... Ona zna ko je, pronaći će se - prokomentarisao je kratko on, a ko je devojka, probaćemo da saznamo što pre.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.