PRIZNANJE - Bebica priznao da i dalje VOLI Miljanu, Kulićeva se guši u u suzama: Veliki preokret u rijalitiju

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Dec.2023, 03:31

PRIZNANJE - Bebica priznao da i dalje VOLI Miljanu, Kulićeva se guši u u suzama: Veliki preokret u rijalitiju

Slomila ga njene suze, nije više mogao da krije svoja osećanja prema lepoj Nišlijki.

Miljana Kulić i Nenad Macanović Bebica opet su lili suze i to tokom emisije ''Nominacije''.

Naime sve se dogodilo kada je ovonedeljni vođa Marko Đedović, izabrao za potrčke Miljanu i Lazara Čolića Zolu, a voditeljka Ana Radulović dala je priliku Bebici da glasa prvi ove večeri.

-Ne dopada mi se Zolino učešće. Smatram da si si folirant. Igraš se sa svima, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a ne samo sa Miljanom. Čuo sam da si napolju dobar momak, da te drušvo voli, ali ja gledam kakav si ovde. Mislim da te Miljana uopšte ne zanima. Smatram da te je emocija, i da si je imao prema njoj prošla. Zanimljiva ti je samo rijaliti priča, jer ti je do toga samo i stalo. Opet je koristiš, a na mene si pokušao da prebaciš, ali ti nije pošlo za rukom. Da sam hteo sa igram igru, bio bih sa njom, ali me to ne zanima. Možeš da vodiš rijaliti na neku drugu stranu. Da je stvarno voliš, ne bi radio zadatak sa Lejdi Di, ne bi bio blizak sa Slađom i sl. Tvoje bitisanje se svodi samo na nju - istakao je Bebica, pa dodao:

- Miljana, tebi sam rekao sve već - rekao je Bebica, a Miljana počela da plače.

- Miljana plače sad jer je svesna da je ovo što je rekao Bebica istina, to sigurno misli dosta ljudi, a veroatno i ona - kazala je Teodora D.

- Što plačeš, Miljana? - upitao je Zola.

- Plačem jer sam sve izgubila zbog Zole. Svađala se sa majkom zbog njega, sve sam izgubila - kazala je Miljana.

- Ona plače jer je zbog mene izgubila Bebicu zbog mene. Niko je neće gledati kao on, oblačiti joj čarapice i ostalo. Ona stalno traži krivca u meni, a ona je bila osoba koja ga je najstrašnije vređala - istakao je Zola.

- Što se tiče Miljane, ona zna moje mišljenje - istakao je Bebica, odmah nakon toga počeli su oboje da plaču.

- Bebice, što plačeš? - upitala je voditeljka.

- Ne mogu da je gledam uplakanu. Ja sam bio taj koji se trudio da joj bude bolje, kad je bila na ivici života i smrti - kazao je Bebica.

- Da li je voliš? - upitala je voditeljka.

- Volim je, ali ne na nalin da bih sa njom bio. Ne mogu da gledam kako se Zola igra sa njom, to mi je samo teško da gledam. Ja nemam emocije ljubavne prema njoj - istakao je Bebica.

- Ja sam uveren da je ovo emocija među vama. Ja sam rekao da Miljani neću da priđem nikada, a ona me je naterala ponovo da priđemo jedno drugom. Niko ne može da me uveri da se njih dvoje ne vole, jer ove suze sve govore - dodao je Zola.

- Ti si taj koji se rastrzan između rijalitija i svega. Ljubomoran si na mene i gori si od mene. Ako sam ja loša, ti si najgori. Dosta mi je više da krivicu svaljuješ na mene - istakao je Zola.

Detaljnije pogledajte u video-klipu.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.