PRIZNALI SMO VEZU TEK KAD SAM OSTALA TRUDNA Srpska pevačica i njen muž su se godinama krili: Plašili smo se

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Okt.2023, 07:10

"PRIZNALI SMO VEZU TEK KAD SAM OSTALA TRUDNA" Srpska pevačica i njen muž su se godinama krili: "Plašili smo se"

Ove detalje niko nije znao, sve do sada.

Pevačica Mia Borisavljević i Bojan Grujić važe za jedan od skladnijih parova na estradnoj sceni.

Mia je Bojana upoznala kada je tražila muškog pevača koji će nastupati sa njom. U to vreme, ona je bila poznata i popularna, a on se u tom periodu pojavio u takmičenju "Zvezde Granda" i tek je počinjao da gradi karijeru.

"Upoznali smo se na mom nastupu. Preko kolega sam došla do preporuke da ga pozovem na razgovor, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da vidimo da li možemo da sarađujemo", ispričala je ranije Mia za medije.

A post shared by ❣️𝐌𝐢𝐚 𝐁𝐨𝐫𝐢𝐬𝐚𝐯𝐥𝐣𝐞𝐯𝐢ć ❣️ (@miaborisavljevic)

Saradnju su uspešno otpočeli, a ubrzo su planule i varnice i među njima se rodila ljubav.

"Plašili smo se zbog posla, tako da smo to krili jako, jako dugo, ali kada se desila trudnoća odlučili smo da priznamo", rekla je svojevremeno pevačica.

Stariju ćerku Emu dobili su 2018. godine, a 2021. njihova porodica je uvećana za još jednog člana - mlađu naslednicu Teu.

Mia Borisavljević nedavno je istakla da smatra da njena i Bojanova ljubav ne bi opstala sve ove godine da se ne bave istim poslom.

"Da se on bavi drugim poslom, verovatno se ne bismo ni viđali, a samim tim ova veza bi teško opstala. Mislim da je zato prednost što smo i Bojan i ja u istom poslu. Život sa muzičarem je jako lep, umeju da budu jako romantični i osećajni. Sa takvim čovekom život ne može da bude ni dosadan ni ružan. Nismo rivali, dopunjujemo se. Život nam se jednostavno dešava", iskrena je bila Mia.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.