PRIZNALA UŽIVO U PROGRAMU: Iva i dalje VOLI BIVŠEG, žao joj Filipa, a odgovor Đukića ŠOKIRAO SVE (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Mar.2020, 18:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRIZNALA UŽIVO U PROGRAMU: Iva i dalje VOLI BIVŠEG, žao joj Filipa, a odgovor Đukića ŠOKIRAO SVE (VIDEO)

Au, baš ga je ponizila?

Danas je u toku nastavak sinoćne emisije "Gledanje video klipova", pa je sledeći snimak bio za Ivu Grgurić i Filipa Đukića, kada je Iva javno priznala da i dalje voli svog bivšeg momka, Marinka, te je i zaplakala uz reči da joj je žao Filipa.

- Pa neka voli, šta da radim, šta sad - rekao je kratko Filip.

- I te kako nemam obzira, ja nemam nameru lagati. Anabela je sinoć rekla da poznaje Marinka, tako smo došle do te teme, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Anabela je rekla da me razume zbog čega će mi Marinko zauvek ostati posebna osoba, on je u mnogim situacijama bio uz mene. Ja ne moram ovde nikome da se pravdam kako ja njega volim, ja ću njega uvek voleti, a moji momci moraju to da shvate. Neću biti sa njim kada izađemo, ali on zaslužuje svo moje poštovanje - objasnila je Grgurićeva, a onda se zaplakala.

- Rekla sam Marinku da ga neću spominjati, šta je bilo bilo je, ne gajim nikakvu nadu. Uvek će imati moje poštovanje i on i njegova porodica, on me je izvukao iz mračnog talasa. Jako mi je krivo zbog Filipa što ovo mora da sluša, nije to ljubav na koju se aludara, to je jednostavno poštovanje - istakla je Iva kroz suze.

- Ne znam da li se sećate kada smo Iva i ja bili raskinuli, Iva je rekla da i dalje gaji emocije prema bivšem deču - prokomentarisao je Karić, sa kojim je Iva bila u vezi pre Filipa.

- Ona je meni rekla da ga voli kao čoveka. Ja sam to njoj rekao i sinoć, meni ova situacija nije jasna, neću da forsiram, nismo ni pričali o ovome. Dok ne popričam sa njom, neću pričati za stolom - rekao je Đukić.

Na samom kraju, Gagurićeva je dala završnu reč.

- Nakon raskida sa Stefanom, smatrala sam da ne treba više da ulazim u veze, ali ta neka prejaka hemija između Filipa i mene je prevagnula. Dečko se promenio potpuno zbog mene, zaljubljena sam, ne mogu to da sakrijem, ali poštovanje prema bivšem uvek će postojati - rekla je Iva.

Kako je sve izgledao, pogledajte u videu:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.