PRIZNALA U EMISIJI! Staje na LUDI KAMEN - progovorila i o novom IZABRANIKU: Ne živi u Srbiji!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Apr.2022, 01:03

PRIZNALA U EMISIJI! Staje na LUDI KAMEN - progovorila i o novom IZABRANIKU: "Ne živi u Srbiji!"

Sija od sreće!

Pevačica Indira Indi Aradinović, koja je svoju liniju dovela do savršenstva, pronašla je novu ljubav i ne krije koliko uživa u istoj.

- Oslabila sam okruglo 40 kilograma! Prezdravila sam, osvežila sam se u međuvremenu! Ljubav je najbolje i najjače gorivo, najbolji vitamin! Mioramo voditi računa i šta jedemo, ali i sa kim živimo - počela je pevačica.

- Odavno je popularna materijalna ljubav i interes bez emocija. Ja nisam materijalista, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mene lova ne pali, volim novac naravno, ali više volim da ga zaradim nego da je na poklon. Balans mora da postoji, moramo biti zadovoljni što smo zdravi. Ima ljubavi i danas! Kada budem stala na ludi kamen, znaće se da je to to, sad sam na prvom nivou - dodala je Indi u emisiji ''Premijera Vikend Specijal''.

Ovom prilikom pevačica je priznala da se udaje.

- Zaljubljena sam, u sebe... Stajem na ludi kamen, samo ako mi nešto ne upropastite! Ekskluzivno, ove godine stajem na ludi kamen! On ne živi u Srbiji, živi u jednoj jako lepoj zemlji, prelepa Danska. Transparentna sam, ne krijem. Bio je oženjen, više nije, sve je regulisano - zaključila je Indi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.