PRIZNALA SVOJU LJUBAV PREMA ZVEZDANU - sada kada je raskinuo sa Anđelom, Ćurčićeva želi samo jedno

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jun.2023, 09:13

PRIZNALA SVOJU LJUBAV PREMA ZVEZDANU - sada kada je raskinuo sa Anđelom, Ćurčićeva želi samo jedno

Biće najsrećnija žena

Ana Ćurčić ne može da slaže i otvorila je svoju dušu i sve priznala. Ona je gostovala u emisiji "Narod pita" i ispovedila se nakon što je videla klip sa žurke.

Ana je priznala da je u tom trenutku i dalje volela Slavnića.

- To je bio sam početak, imala sam emocje, vidi se i borisala sam se protiv toga. Kad pogledam sebe tu je i Anđela, to me je bolelo i kontrirala sam, prizajem. Ovde sam još uvek omađijana, mozak >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vezan u mašnicu

- Koji je momenat kad si se osvetila? - pitala je Ivana.

-Teško je. U početku je bilo teško gledati ga sa Anđelom, bilo je užasno, ali suočavanje je lek. Mislila sam da ga mnogo više volim, a kad sam ušla sam shvatila da ga ne volim koliko sam mislila.

Usledilo je još jedno telefonsko uključenje, javila se Marija sa Zvezdare.

- Ana, mnogo si lepa i zgodna, pametna, pismena i imaš sve u sebi što treba da ima jedna žena. Imaš dvoje dece i želim ti svaku sreću. Ti da nisi ušla u "Zadrugu" ne bi se otarasila Zvezdana, ja ne želim njega da odgovaram. Kolkiko god puta da si plakala, ja sam zaplakala - govorila je gledateljka.

Verujem - poručila je Ana.

-Ti ćeš biti najsrećnija žena u Srbiji, ljubi te majka - dodala je Marija sa Zvezdare.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.