PRIZNALA KRIVICU: Stvari postaju sve gore iz dana u dan! Zvanično obraćanje Đuričićeve, na ivici suza (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jul.2023, 15:38

PRIZNALA KRIVICU: "Stvari postaju sve gore iz dana u dan!" Zvanično obraćanje Đuričićeve, na ivici suza (VIDEO)

Sve crno na belo!

Anđela Đuričić se našla u centru skandala kada je ušla u otvoren sukob sa nekadašnjim cimerom i učesnikom rijaliti formata "Zadruga" sa kojim je i dovođena u ljubavnu romansu. Reč je o Franu Pujasu, koji je ovog puta odlučan u nameri da uništi ne samo Anđelu, nego i svakoga ko mu je stao na rep.

U čitavoj ovoj zbrci, Đuričićeva je odlučila da se obrati svojim pratiocima i sa njima podeli sve što joj na duši leži. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Video je bio zaista emotivan, do te mere da je nekadašnja zadrugarka bila na ivici suza od količine ponosa koji oseća, što je baš takva publika voli i podržava.

- Želela bih da se obratim svim ljudima koji me podržavaju i uz mene su proteklih, okvirno osam meseci. Hvala što mi šaljete podršku u ovim trenucima kada mi je zaista potrebna. Pogotovo sada kada sam napustila rijaliti i kada su se dešavale neke stvari kojih sam svesnija, koje ne prestaju nego postaju gore iz dana u dan. Znam da sejako brinete da li sam dobro... Jesam, dobro sam. Oporavljam se od svega što se desilo, koje sam jednim delom i sama zaslužila. Mnoge postupke sam priznala i rekla, da kriva sam. Ali to ne znači da se može vršiti linč. Odlučila sam da sve to stopiram i kraj je svemu tome. Uskoro ću vam reći ko je sve tužen i protiv koga je podnesena krivična prijava - poručila je Anđela između ostalog.

Detaljnije o svemu što je Anđela govorila, pogledajte u narednom video zapisu.

A post shared by Andjela Djuricic Official (@andjelaadjuricicc)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.