PRIZNALA DA PIJE LEKOVE - Dalila u očaju, javno je prizanala da ne može ovako: Progovorila o svojoj muci

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Avg.2023, 21:09

PRIZNALA DA PIJE LEKOVE - Dalila u očaju, javno je prizanala da ne može ovako: Progovorila o svojoj muci

Letnja tuga.

Dalila Dragojević se vratila sa mora, a čim je došla u svoj iznajmljeni stan u Beogradu odmah joj se desio jedan maler.

Ona se požalila svojim pratiocima, te im je ispričala šta joj se dogodilo putem Instagrama.

- Došla sam u stan i shvatila sam da je moj nos opet začepljen i zapušen. Naravno, zaboravila sam da kupim kapi. Onda sam morala ponovo da izađem i da kupim kapi i da kupim brufen. Sad sam došla kući gde sam dobila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << poziv od drugarice da idemo na proslavu rođendana večeras. Ne znam šta da radim - požalila se Dalila.

- Još uvek se nsiam navikla na to da sam se vratila sa mora i da ne mogu da idem na plažu da se sunčam. Joj, i tako mi se ne ide u solarijum a ne želim da izgubim boju koju sam dobila. Nekako u solarijumu pokupim onaj miris i imam osećaj da ću da se ospem. Sve mi to ide na živce - rekla je Dalila.

Ono što je bilo dodatno simpatično što Dalila dok je sniamala ovaj stori nosila na sebi fiter zečice.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.