PRIZNALA DA JE BILA SA KARIĆEM U VEZI: Šavija iznela nepoznate detalje i otkrila kako ju je Stefan tretirao!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jun.2023, 18:06

PRIZNALA DA JE BILA SA KARIĆEM U VEZI: Šavija iznela nepoznate detalje i otkrila kako ju je Stefan tretirao!

Odlučila da progovori!

Nataša Šavija na televiziji Informer otkrila da su ona i Stefan Karić bili u vezi pre tri godine.

Ona je priznala da sa Karićem nije bila samo prijatelj i da su pre tri godine imali ljubavnu vezu u kojoj je sve funkcionisalo kako treba i da ju je on dobro tretirao.

- Bili smo pre jedno tri godine u emotivnom odnosu. Ja sam bila na moru i tu smo se upoznali preko zajedničkih prijatelja, dopisivali smo jedno dve nedelje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i stalno smo bili na vezi. On je meni tu delovao divno, čim se probudimo pišemo - počela je ona, pa nastavila:

- Kada sam se vratila sa mora on je došao po mene na aerodrom i tu sam bila sa njim neka dva dana, posle sam otišla za Novi Sad. Posle toga smo imali prekid i videli se prošle godine na moru, ali smo išli samo na piće. Mi smo se kroz poruke uvek udvarali jedno drugome - rekla je ona o njegovom ponašanju i dodala:

- Kada se desilo to da me zvao na to veselje, rekao je da dolazi u Novi Sad i da bismo se mogli videti, ja sam tada nadograđivala kosu i taman sam mu rekla imam svadbarsku frizuru - rekla je Nataša Šavija na Informer televiziji.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.