PRIZNALA DA IMA TOG JEDNOG MUŠKARCA U ŽIVOTU! Dalili Dragojević nakon izlaska POPUSTILE KOČNICE, sve OBELODANILA

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Avg.2023, 18:45

PRIZNALA DA IMA "TOG JEDNOG" MUŠKARCA U ŽIVOTU! Dalili Dragojević nakon izlaska POPUSTILE KOČNICE, sve OBELODANILA

Otkrila svoje prijemno sanduče!

Bivše zadrugarke i veoma prisne drugarice, Dalila Dragojević i Marijana Zonjić otputovale su u Crnu Goru, gde već nekoliko dana uživaju u Budvi i redovno kače slike sa plaže, kao i iz provoda.

Dalila je danas iznenadila svoje pratioce na društvenoj mreži Instagram veoma sočnom objavom, kojom je otkrila svoju intimu.

U toku noći, Dalila je prvo podelila snimke iz noćnog kluba gde se provodila sa Marijanom i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << uz muziku Dare Bubamare. Luksuzna pića i ekskluzivan klub garantovali su kvalitetan provod do zore.

Nakon toga, bivša zadrugarka je uživala u hotelskom bazenu, kao i na plaži, odakle je takođe fanovima slala objave.

- Svaka žena ima bar jednog muškarca u inboksu koji priča sam sa sobom - napisala je Dragojevićka.

Da li je to samo trenutna situacija, izazvana vrelim slikama zgodne Dalile jedva odevene, ili hronično muči istu muku,ostaje nam da vidimo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"SVE SU ISFOTOŠOPIRANE SLIKE, UŽIVO STVARNO UŽASNO IZGLEDAJU!" Dalila objavila sliku u kupaćem, komentari pljušte

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Avg.2023, 09:01

"Još se ponašaju kao da su osvojile Nobelovu nagradu."..Bivša učesnica Zadruge, Dalila Dragojević otišla je u Budvu na more sa najboljom prijateljicom iz rijalitija Marijanom Zonjić sa kojom se često druži...Dragojevićka je objavila fotografiju sa plaže, a svima je upalo u oko da bivši zadrugar...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.