PRIZNALA DA IMA POLNU BOLEST: Marinkovićeva gnusnim detaljima zgrozila sve, već godinama vuče ovaj problem?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Maj.2023, 21:11

PRIZNALA DA IMA POLNU BOLEST: Marinkovićeva gnusnim detaljima zgrozila sve, već godinama vuče ovaj problem?!

Kamera uhvatila razgovor!

Rijaliti učesnica, Maja Marinković, sada i zvanično, boluje od genitalnog herpesa, inače polne bolesti o kojoj su mediji već pisali, međutim, učesnica rijalitija "Zadruga" o tome nikada nije javno pričala.

Rijaliti zvezda je sada u razgovoru sa cimerkom Žanom Đorđević priznala da već godinama vuče problem sa herpesom, koji joj, kako navodi, neretko iskače i izaziva joj smetnje.

- Meni herpes izlazi i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na leđima... Ovde mi izlazi, znaš ti kako je to ružno kad se obuče kupaći?! Sad mi izašlo i sa leve i desne strane, namazala sam, pokazaću ti posle. Znaš kako boli herpes, da li je realno više, baš mi je ružno kad obučem kupaći... Godinama već imam to, evo i ovde mi je izašao, vidi, da li je moguće, je*ote - istakla je Marinkovićeva kroz šapat, očigledno misleći da niko neće čuti njeno priznanje.

Podsetimo, Filip Car i Aleksandra Nikolić prvi su optužili Maju Marinković da boluje od genitalnog herpesa, te da je tokom jedne noći bila sa čak trojicom muškaraca, što je starleta u iziričito negirala. Inače, kako se nedavno pisalo, i Zvezdan Slavnić je navodno morao da poseti urologa zbog ovog problema, jer je u više navrata bio intiman sa rijaliti zvezdom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.