PRIVEDEN advokat Stefana Karića - Ovo su detalji FILMSKE AKCIJE hapšenja u tržnom centru

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Nov.2023, 17:54

PRIVEDEN advokat Stefana Karića - Ovo su detalji FILMSKE AKCIJE hapšenja u tržnom centru

Evo šta se zapravo desilo!

Danas su u spektakularnoj akciji policije i Višeg javnog tužilaštva u Beogradu uhapšena braća Ljuban i Miljan Hofman Vidović. U akciji koja se dogodila u jednom luksuznom restoranu, uhapšen je i novosadski advokat Goran Karadarević. 

Goran je domaćoj javnosti postao poznat i kao advokat bivšeg zadrugara Stefana Karića, kog je starleta Nataša Šavija optužila za brutalno prebijanje.

Kako >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << domaći mediji saznaju, u trenutku kada su specijalci sa fantomkama i oružjem uleteli u restoran, Karadarević je sedeo za istim stolom sa zloglasnom braćom.

Kada su specijalci prišli za njihov sto, Karadarević je počeo da viče "Ja sam advokat, ja sam advokat". Međutim, nije izvadio niti pokazao advokatsku legitimaciju. Videli smo da su mu stavili lisice i izveli ga zajedno sa ostalim uhapšenima - otkriva izvor.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.