Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Sep.2018, 21:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRITEGAO STANIJU! TOMOVIĆ UCENJUJE I MANIPULIŠE! Zapretio raskidom ukoliko uradi OVO! (VIDEO)

Glavni!

Vladimir Tomović je danas poveo žestoku svađu za Marijom i Miljanom Kulić koje su se sa njim posvađale zbog raspodele namirnica. On je danas podsećamo izabran za ovonedeljnog vođu u Zadruzi.

Tim povodom on je razgovarao sa Stanijom Dobrojević i tom prilikom joj rekao da ukolikio sa njima bude u bilo kakvom kontaktu, njih dvoje više neće biti zajedno.

- Slušaj mi smo zajedno, ili smo jedno ili nismo. Ne možeš sa mojim neprijatljima biti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dobra. Ti njima da pomogneš, ti i ja bi završili. To bi bio kraj. Ti ljudi vređaju moju porodicu, koriste kojekakve laži. - rekao je Vladimir  Staniji.

Ona ga je tada upitala šta da radi u slučaju da im je potrebna neka pomoć.

- Da crkavaju, od mene mogu da dobiju samo da ih ne napadam jer ne napadam slabe - objasnio je zadrugar.

Ona ga je podsetila na situacije kada on nije bio uz nju dok je trpela napade, ali Tomović je te situacije naveo kao neznačajne u odnosu na ovu.

Celu situaciju pogledajte ovde.

SLOBA PRIČAO SA LUNOM U ZADRUZI 2! Sada izgovorio ŠOK REČI O TOME i potvrdio: Sa Kijom NAPUŠTAM SRBIJU (VIDEO)

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.