PRISTIGLO NA ADRESU ZADRUGE - Nadežda poslala ŠOK PISMO u Belu kuću, pa PORUČILA suprugu samo JEDNO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Okt.2020, 23:13

PRISTIGLO NA ADRESU ZADRUGE - Nadežda poslala ŠOK PISMO u Belu kuću, pa PORUČILA suprugu samo JEDNO!

Auuu...

Pevačica i bivša zadrugarka Nadežda Biljić odlučila je da definitivno stavi tačku na odnos sa nevenčanim suprugom Tomom Panićem, sa kojim ima sina Longa.

Nadežda je već, kako je rekla angažovala i advokate, a Tomi će tražiti alimentaciju za njihovog naslendika. Sada je Biljićeva poslala pismo Paniću na adresu Bele kuće, a u nastavku pogledajte detaljno šta je imala da mu poruči:

- Razočarao si me kao nikada do sada, opraštala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sam dovde, odavde, više ne praštam ništa. Kada si ulazio u "Zadrugu" i ja ti rekla: "Ti ćeš naći drugog tigriča", rekao si da nemam preča posla. Igraš igru na dva fronra uz pokriće Tomovića, koji verovatno zbog mene i mog zdravlja neće da kaže šta je sve bilo. Pisma ste pisali jedno drugom, to znam. Danas u razgovoru sa Milicom si rekao da si pristao na igru, ali da ako ostaneš bez žene, da ćeš joj j*bati mater. Sramota. ja sam prošlu sredu išta da ti kupim zimske stvari i svom ocu pala na ruke dva dana, bila na VMA u hipoglikemičnoj komi zbog tvog k*rvanja!

- Pokazao si da ti je u životu samo novac vredan. Sa majkom ti ne pričam, jer je na Instagramu napisala da te ja kanalim zajedno sa novinrima i pravim nasilnika od tebe. Svašta sam joj rekla. Uostalom, ako želiš da spasiš našu vezu, pošto kažeš da NISMO U BRAKU, šta imaš ti da pričap sa Milicom Kemez? Ona tebi ljubomoriše zbog Dragane, ti se njoj pravdaš, zaljubli ste se i meni više tu nije mesto. Versaće Eros ćeš dobiti u sledećoj turi, pošto su ti devojke po kući komentarisale da je to najlepši parfem na svetu. Svaki dogovor ja ću ispuniti, a ti nastavi sa igrom. Kod taste i taste nećep ući, jer ja ne dam i ne želim, a sud će ti odrediti alimentaciju, i kada ćeš moći i koliko da provodiš vreme sa detetom. Ja napolju ne smem da pisnem, a ti unutra glumiš Kazanovu. Dosta je više! Neka ti je sa srećom, dobro zapamti moj lik, jer samo u mislima i snovima ćeš moći da me vidiš i čuješ. Zbogo i sve najbolje, samo napred. Želim ti ti da pobediš, pa vidi da li ćeš Kemezovoj od honorara da otvaraš salon ili da Dragani kupiš nove s*se i usta, pošto joj ne liče ni na šta! Zbogom, šmekeru! - glasilo je pismo upućeno Tomi Paniću.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Mušterija je čekala red u pekari i snimila prizor koji će vam ZGADITI HLEB za sva vremena! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.