PRISTALA JE I NA OVU LUDOST! Bilal i Maja se sele, započinju zajednički život - OVAKO je došlo do pomirenja!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jun.2023, 09:13

PRISTALA JE I NA OVU "LUDOST"! Bilal i Maja se sele, započinju zajednički život - OVAKO je došlo do pomirenja!

Ovo su divne vesti!

Bilal Brajlović i Maja Marinković su obnovili svoju ljubavnu romansu i trenutno, više nego ikada uživaju u pažnji jedno drugog, ali i pažnji kojom ih obasipaju fanovi i pripadnici sedme sile.

Ekipa portala SrbijaDanas se našla na snimanju jedne emisije u Šimanovcima i tom prilikom sa novim-starim parom popričala o svim aktuelnostima koje se vezuju za njihova imena u poslednjih nekoliko dana.

Svi su se pitali kako >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je izgledao njihov susret i kako je došlo do pomirenja ovog para.

- Za stolom me je čekala Sara Reljić i ja pričam sa drugaricom i prolazi pola sata, a iza mene Maja i Taki. Nisam znao šta da radim, sela je pored mene i pričali smo. Počinje prvi ples, nas dvoje smo kenuli da plešemo i pao je poljubac - rekao je Bilal, a Maja se sa tim saglasila i to sa osmehom od uha do uha.

Ono što je takođe sve prisutne interesovalo, jeste gde će golupčići živeti?

- Ova veza neće biti na daljinu. Maja me je pitala kako ćemo funkcionisati i ja sam je na kraju pozvao da dođe kod mene i živi u Sarajevu. Svi su je prihvatili i ona voli Sarajevo i sada razmišlja o tome da se preseli - rekao je njen Biki.

- Da, istina je, razmišljam o tome, ali volim i Beograd - rekla je Maja.

Šta su sve još govorili, detaljnije pogledajte u intervjuu koji su dali pred našim kamerama.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.