PRIPREMALA SAM VAS ZA CRNI PERIOD! Vesna Rivas predvidela TRAGIČNE MASAKRE u Srbiji: Tek će ih biti!

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Maj.2023, 19:31

"PRIPREMALA SAM VAS ZA CRNI PERIOD!" Vesna Rivas predvidela TRAGIČNE MASAKRE u Srbiji: "Tek će ih biti!"

"Terorizam je dobro isplanirani napad psihički bolesnog uma koji svojim aktom pokreće i druge "uspavane" psihiće a neki se i udružuju."

Bivša rijaliti učesnica i direktorka astrološke agencije, Vesna Rivas oglasila se po pitanju monstruoznih događaja povodom dve tragedije koje su zadesile Srbiju u roku od dva dana.

Vesna je napomenula da je ovo jako teška godina, te da je pripremala ljude i svoje klijente na "crni period".

U nedelju, 30-tog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << aprila, radila sam Astro emisiju na TV Red. Pripremala sam vas za crni period pred nama u prvoj polovini maja. Za pobunu prirode, i poplave i zemljotrese kojih je evo bilo a tek će ih biti, i nažalost terorističkih napada koji slede, širom sveta pa i kod nas. Krajnje je vreme da shvatite da reč terorizam nije simbol samo tamo "nekih talibana ili vehabija", ne, terorizam je dobro isplanirani napad psihički bolesnog uma koji svojim aktom pokreće i druge "uspavane" psihiće a neki se i udružuju.

Објава коју дели Vesna Rivas Official (@rivasvesna)

- Na globalu. Ako nismo o tome razmišljali do sada, krajnje je vreme da krenemo jer, ovo je godina 7-ce i dok je energija 6-ce još aktivna, još maj i juni mesec, krenule su najcrnje potisnute misli, osećanja, planovi i dela da izbijaju iz nas. Zato vam stalno ponavljam, ova dva još meseca, smanjite svađe, tenzije, tuče, rasprave, natezanja-fitilj je kratak. I sklanjajte se od ljudi za koje znate da imaju psiho oboljenja. Pomozite svojoj deci, članovima porodice i familije, prijateljima ako su u depresiji i ankcioznosti, da se izvlače iz iste, posvetite im više vremena i pažnje, dajte im na značaju jer njima će ovaj period i cela ova godina 7-ce,2023-ća, biti najteža, naj ranjiviji, najbolniji a vi njima najpotrebniji. Ništa nema smisla, nikakva bogatstva koja stvaramo ako obolimo psihički. A glavni uzrok svih psihičkih oboljenja je manjak ili totalni nedostatak ljubavi. Ljubavi i poštovanja . Karmička godina 7 nas tera da se vratimo Duhovnim vrednostima, sebi, moralnim kodeksima.

- Ako ne verujete u astralni svet, nego kažete-u Boga i religiju, i to je na mestu ali onda pažljivo i čitajte sve te duhovne knjige i primite u dušu te duhovne lekove. A mnogo ih je, kod nas Pravoslavaca Božanskih 10 Božijih i 9 Crkvenih zapovesti. Što ih više uvrstimo u život, bliži smo zdravlju, miru u duši i ljubavi. Mislite o tome jer ovo je vreme Velikih promena. A sve kreće od nas. I ovo je poslednja godina kada ćemo imati vremena da radimo na sebi i raščistimo sa prošlošću. Jer, nema nazad i ništa neće biti kao pre. A u sledećoj godini, čeka nas samo rad, rad, rad, kuća, posao, porodica ili ulica i ludnica pa Vi izaberite - napisala je Vesna Rivas.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.