PRIORITET MI JE ODNOS SA ŽELJKOM I LENOM! Ivan Marinković napušta rijaliti karijeru i posvećuje se deci

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jun.2023, 10:12

"PRIORITET MI JE ODNOS SA ŽELJKOM I LENOM!" Ivan Marinković napušta rijaliti karijeru i posvećuje se deci

Bivši takmičar "Zadruge" doživeo pročišćenje tokom 9 meseci.

Petoplasirani takmičar "Zadruge", Ivan Marinković progovorio je o svom učešću u popularnom TV formatu i planovima u daljem toku života, bez nadzora kamera.

Ivan se za početak razgovora, pred kamerama portala Srbija Danas, zahvalio bivšoj izabrnici i majci njegovog drugog deteta, Miljani Kulić na podršci i pozivima da gledaoci glasaju za njega.

- Negde je to očekivano. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Hvala joj zbog toga. Verujem da je većina glasova došla od moje podrške i bez toga, ali hvala joj. Lep gest sa njene strane - isrken je Ivan.

Marinković ne krije zadovoljstvo zbog pomirenja sa porodicom Kulić i ističe da želi da radi na odnosu sa sinom Željkom Kulićem.

- Drago mi je što sam se izmirio sa Miljanom i Marijom, zato što je to neki preduslov da Željko i ja imamo kontakt. Imam ženu pored sebe koja mi nije oduzimala pravo da imam taj kontakt i što će mi biti podrška. Mislim da su napravljeni odlični temelji za ovih devet meseci da se to nastavi. Nekako smo već u godinama da Miljana ima svoj život, a ja svoj život - govori nam on.

Ivan je progovorio i o odnosu sa kćerkom Lenom Marinković, koju je dobio u braku sa pevačicom Gocom Tržan.

- Ne znam kako je to napolju, znam kako je ostavljeno. Znam da sigurno ništa loše nisam uradio u ovom rijalitiju da bi mi kćerka zamerila. Nemam informacije da bilo ko tu nešto koči. Jedan od mojih prioriteta biće i odnos sa Lenom - ističe petoplasirani, koji smatra da je zavrišio sa ovakvim TV formatima:

- Ne planiram više rijaliti karijeru. Mislim da sam dosta dao. Opravdao sam očekivanja naroda. Prezadovoljan sam svim što sam postigao.

Ivan Marinković je izneo negativni stav o Ani Ćurčić, te podržao pobednicu Aleksandru Nikolić. Takođe, progovorio je šta planira u budućnosti sa emotivnom partnerkom Jelenom Ilić. Detaljnije u snimku ispod teksta:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.