PRIMILA LOŠU VEST PRED OPERACIJU! Rezultati analiza nisu dobri - Dušica Jakovljević se obratila doktorima

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jun.2023, 12:07

PRIMILA LOŠU VEST PRED OPERACIJU! Rezultati analiza nisu dobri - Dušica Jakovljević se obratila doktorima

Ne menja tim sa kojim već godinama sarađuje!

Dušica Jakovljević nedavno je operisala sinuse. Voditeljka je aktivna na društvenim mrežama i delila je sa svojim pratiocima kako je tekao oporavak.

Ona se podvrgla ovom zahvatu kako bi sredila devijaciju nosa koju ima. 

Dušica je sada objavila da joj predstoji još jedna operacija kako bi rešila problem koji ima.

Međutim, pre intervencije voditeljki su stigli rezultati analiza >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koje je obavljala i nisu baš na zavidnom nivou.

- Pozdrav ljudi, htela sam nešto da vam kažem na početku ovog divnog dana, za mene baš i nije bio predivan kada sam ponovo dobila neke rezultate analiza pred operaciju nosa. Možete misliti da sam ja i dalje srećna i zadovoljna jer sam u rukama najboljeg čoveka i najboljeg stručnjaka, pošto me mnogi pitaju za intervenciju koju sam već imala, a reč je o operaciji grudi. Ja svoje doktore ne menjam i kada radim nešto u jednoj klinici, ja radim samo tu - rekla je Dušica Jakovljević ponosna na tim koji je odabrala da se brine o njenom zdravlju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.