PRILOŽIĆU SNIMAK IZ HOTELA...: Oglasila se Anelina rođena sestra nakon optužbi da je bila intimna sa BIVŠIM ZETOM!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Mar.2024, 16:05

"PRILOŽIĆU SNIMAK IZ HOTELA...": Oglasila se Anelina rođena sestra nakon optužbi da je bila intimna sa BIVŠIM ZETOM!

Osveta se servira hladna...

Popularni rijaliti "Elita 7" iznova se odigrava izvan kapije imanja "Bele kuće", kada se na svom Instagram nalogu hitno oglasila Sita Ahmić, rođena sestra Aneli Ahmić, poručivši javnosti samo jedno!

Sestra Aneli Ahmić, učesnice popularnog rijalitija "Elita 7", javno se oglasila na društvenim mrežama nakon optužbi da je bila u intimnim odnosima sa svojim bivšim zetom, odnosno sa Anelinim bivšim mužem Asminom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Durdžićem.

Naime, neposredno nakon što je u javnosti isplivao intimni snimak Anelinog bivšeg muža Asmina sa drugom ženom, on je dao šokantno priznanje kada je izjavio da je devojka sa kojom je na klipu imao odnose upravo Anelina rođena sestra Sita.

No, Sita je odlučila da bivšem zetu ne ostane dužna, te je isplanirala osvetu kako bi dokazala da ona zapravo nije žena sa snimka, a potom je javnosti otkrila i kako će to da uradi:

- U potrazi sam za osobom koja se profesionalno bavi sledećim: neko ko može sa fotografije da skine stiker-smajli (i samim tim otkrije ono što je sakriveno) i osobom koja može da dođe do IP adresa. Pošto imam par profila koji su veoma zanimljivi. Takođe da se zna ko pokušava da ubedi neke osobe da ja stojim iza nečega, a veze nemam ni sa čim. Ja iza čega stojim kažem transparentno, poručujem im da znam ko su jer su to isto radili i nekada pre, zavadili me sa nekim ljudima preko lažnih profila, ovaj put ću ih pronaći po adresi sa koje pišu i dokazati ono što znam godinama. Pišite mi u Inboks - napisala je Sita na svom Instagram profilu.

Po svemu sudeći, Siti se nakon objave javio veliki broj ljudi koji su želeli da joj pomognu.

- Ekipa, inboks mi je zatrokoirao, svi koji mi pišete, javljam vam se čim pre rešim ovaj problem. Vidim da mi poruke stižu ali ne mogu da ih slušam - dodala je Sita na narednom Instagram storiju.

Inače, nakon optužbi da je bio u intimnom odnosu sa muškarcem, Asmin je izneo niz strašnih optužbi na račun rođene sestre svoje bivše žene.

- Taj snimak je nastao pre dve godine, ja nisam dao medijima taj snimak. Sita je odmah dala izjavu nakon toga, to mi budi sumnja da ga je ona možda i poturila u medije. Ona neka tuži, ja imam ceo snimak od 12 minuta, naravno da zna koji hotel je u pitanju. Priložuću snimak sudu, pa ćemo sve videti. Zna Sita da nije u pravu, ona nema para za advokata, njene priče su šuplje - rekao je tom prilikom Asmin.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Srbija Danas/Blic

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.