PRILAZIO JE MOJOJ TADAŠNJOJ DEVOJCI Kristijan progovorio o konfliktu sa Tomovićem Treba da me hejtuje

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Okt.2020, 16:26

"PRILAZIO JE MOJOJ TADAŠNJOJ DEVOJCI" Kristijan progovorio o konfliktu sa Tomovićem "Treba da me hejtuje"

Bez dlake na jeziku! Provokacije ne jenjavaju!

Kristijan Golubović je gost radio-emisije koju ovog puta vode Marko Janjušević i Filip Car, a naredna tema jedna je od gorućih od sinoć.

- Imao si konflikt sa Tomovićem, gde se pominje i Stanija. Šta imaš da kažeš o tome i kako bi reagovao kada bi ona ušla? - pitao ga je voditelj Car.

- Najgori je pas koji ne laje! Ona i ja smo imali neki kontakt tada, bilo je 90% korektno, 10% nekorektno! Ja uvek >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mogu da svarim sve stvari. Ja nisam došao u rijaliti da raskrinkavam bilo šta. Ja osetim kao čovek kuče, kad neko zareži, na primer. On treba da me hejtuje ako me ne voli, a ne te igrice, toplo-hladno - objasnio je Kristijan.

- Ja bih samo ispričao jednu situaciju o jednom našem boemu. Prilazio je mojoj devojci tadašnjoj i ja ga pitam za to, pa krene tuča. Onda smo pružili ruku jedno drugom, pa mi je objasnio ko je. Smešna je bila ta situacija, ali smo sve rešili. Takav je bio Care Partibrejker! Za 20 godina robije sam ja pročitao 5000 knjiga, mnoge sam odvikavao od cigare. Kamo sreće da su ovi mediokriteti bili 20 godina. I nemojte me više pitati za ljude koje sada vidim i nikad više - rekao je Kristijan i završio.

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.