PRIJOVIĆKA NA MUKAMA: Turneja u Americi promenila je SVE iz korena, pevačica će morati da uradi OVO

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Feb.2024, 16:26

PRIJOVIĆKA NA MUKAMA: Turneja u Americi promenila je SVE iz korena, pevačica će morati da uradi OVO

Čak se i Brena umešala i stala na Aleksandrinu stranu.

Aleksandra Prijović, nesumnjivo jedna od najpopularnijih pevačica trenutno koja nastavlja da konstantno postavlja i obara rekorde, sasvim logično, karijeru drži na prvom mestu, njen suprug se, međutim, ne slaže sa time u potpunosti.

Saznaje se da je Filip njihov zajednički boravak u Americi iskoristio da ozbiljno popriča sa Aleksandrom, stavivši joj do znanja da mu je velika želja da, po završetku >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << njene turneje, probaju da naprave još jedno dete.

Bez sumnje, Aleksandra je svojim uspehom ove i prethodne, i više nego, zaslužila priliku da se odmori od posla i malo posveti privatnom životu.

Međutim, kako saznaje Star, Prijovićka je bila potpuno šokirana ovim zahtevom, te je rekla sprugu, Filipu Živojinoviću, da su joj trenutno prioritet koncerti kao i nove pesme, na šta on nije dobro reagovao i oštro odgovorio, rekavši joj da pesme mogu da sačekaju kao i da ne bi trebalo praviti veliku razliku između prvog i drugog deteta. Čak joj je u jednom momentu, navodno kroz šalu, saopštio da će se, ako odbije da mu ispuni ovau želju, on u potpunosti povući i neće joj više pomagati oko karijere.

Povratkom iz Amerike, Aleksandra je to ispričala svojim najbližima, zatim se umešala i Brena. Naime, ona je objasnila da je mlada pevačica još uvek u svojim najboljim godinama i da je ovo najbolje vreme da se posveti daljem razvoju karijere, a da za jos dece ima vremena.

Najzad, Filip se trenutno ohladio povodom cele situacije, ali je dodao poruku za fanove da očekuju da ih sledeće godine on i Aleksandra obraduju lepim vestima.

Srbija Danas/Star

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.