Izvor: Scandal.rs, 25.Okt.2018, 14:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRIJATELJI, KOLEGE, ANA SEVIĆ I FANOVI OKUPILI SE ISPRED KBC ZEMUN: Iščekuju vesti o Darku i mole se za njega!

Prijatelji, kolege i fanovi došli su ispred Klično-bolničkog centa Zemun kako bi dali krv za pevača Darka Lazića koji se nalazi na Intenzivnoj nezi u šok sobi pošto je u saobraćajnoj nesreći zadobio teške povrde opasne po život. Pevač se od trenutka kada je dovezen u bolnicu nalazi u veštačkoj komi zbog teškog stanja. Iako The post PRIJATELJI, KOLEGE, ANA SEVIĆ I FANOVI OKUPILI SE ISPRED KBC ZEMUN: Iščekuju vesti o Darku i mole se za njega! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Milenu Ćeranić sekunde delile od SIGURNE SMRTI! DRAMATIČNA ISPOVEST pevačice dok se vraćala sa SVIRKE!

Izvor: Story, 25.Okt.2018

Pevačica Milena Ćeranić, koja je kao i cela srpska estrada uz Darka Lazića koji se bori za život posle teške saobraćajne nesreće i nalazi se u komi, otkrila je da je i ona bila u situaciji koje su joj bile opasne po život jer je skoro zaspala za volanom. Ćeranićka je, prisetila se pevačica,...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.