PRIJATELJI GA NISU ZABORAVILI: Organizovali nešto u znak sećanja na Grua

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Okt.2019, 09:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRIJATELJI GA NISU ZABORAVILI: Organizovali nešto u znak sećanja na Grua

Danica u potrazi za poslom?!

Marko Đurovski je zajedno s Viktorom Savićem i Aleksandrom Radojičićem organizovao prodaju majica, a navodno sav novac dao je Danici Andonov i njenim sinovima.

U petak će se navršiti tužnih 40 dana otkako je tragično nastradao Dalibor Andonov Gru, a iako niko ne može da nadomesti gubitak tate i supruga, njegovoj porodici u pomoć su pritrčali reperovi prijatelji, među kojima su i poznati glumci i pevači.

Naime, kako >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Kurir saznaje, Marko Đurovski odlučio je da pomogne udovici svog prijatelja, pa je na festivalu Fejk ver organizovao prodaju svojih majica, a sav novac dao je Danici.

Hotel 88 predstava!!!!

Објава коју дели Danica Andonov (@danicaandonov) дана 11. Мар 2019. у 2:10 PDT

Zato su ovaj prijateljski i humani gest odmah podržali i glumci Viktor Savić i Aleksandar Radojičić, koji su na svojim Instagram profilima objavili ovu vest.

- U čast našeg ambasadora, ikone hip-hopa, našeg brata Grua, sav prihod od majica koje danas kupite na festivalu ide njegovoj porodici - istakao je Viktor, a zatim i Aleksandar.

Inače, Gruova udovica, pre nego što se porodila, početkom dvehiljaditih, bila je veoma uspešna manekenka, ali zbog udaje se odrekla inostrane karijere. Nakon porođaja sa starijim sinom Vukom povremeno je radila neke reklame, a jedno vreme bila je zaposlena i u jednoj turističkoj agenciji, da bi se posle rođenja drugog sina Relje potpuno posvetila porodici, dok je Gru bio zadužen za finansije.

Da ti sapnem nesto....

Објава коју дели Danica Andonov (@danicaandonov) дана 23. Мар 2019. у 10:42 PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prodajom majica pomažu Gruovoj porodici

Izvor: Nezavisne Novine, 15.Okt.2019

Marko Đurovski je zajedno s Viktorom Savićem i Aleksandrom Radojičićem organizovao prodaju majica, a navodno sav novac dao je Danici Andonov i njenim sinovima.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.