PRIJA OTKRILA ŠTA JE FILIP URADIO ZA NJU: Treba da poverujem u sve što govori! Svi detalji zajedničke idile

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jun.2023, 23:16

PRIJA OTKRILA ŠTA JE FILIP URADIO ZA NJU: "Treba da poverujem u sve što govori!" Svi detalji zajedničke idile

Po prvi put otkrila sve o odnosu sa suprugom.

Folk zvezda Aleksandra Prijović ruši sve rekorde novim studijskim albumom "Devet života", za koji muzički znalci već sada kažu da je album godine.

Poslednjih meseci uveliko je radila na pripremi novog projekta kojim je obradovala publiku, ali i na solističkim koncertima u okviru njene turneje "Od istoka do zapada", koja startuje ove jeseni. Zbog toga se nije dugo družila sa pripadnicima sedme sile. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

- U poslednjih par meseci skoncentrisala sam se na posao, da pripremim sve ovo što sledi - i album, Arenu... Ne viđam se često sa novinarima, ali gde god da krenem, vi ste tu (smeh) - rekla je pevačica u jednoj emisiji, a potom priznala da se i kada je posao u pitanju, odavno prepustila svom suprugu Filipu Živojinoviću, koji ima pravi njuh za hit, a i sam je autor brojnih Prijinih hitova.

- Vremenom sam shvatila da sve što kaže, to stvarno tako i bude, da treba da mu verujem. On je stvarno u 99 odsto slučajeva pogodio i znao da odabere pesmu. Zato kada biramo pesme, bude sigurno između pedeset i sto pesama na slušanju, nekad i više - rekla je Aleksandra.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.