PRIJA MI, OKRENULA SAM NOVI LIST! Vođa izabrao NJIH za potrčke - Zaboravila je na dečka iste sekunde?

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Feb.2021, 02:11

"PRIJA MI, OKRENULA SAM NOVI LIST!" Vođa izabrao NJIH za potrčke - Zaboravila je na dečka iste sekunde?

Zanimljiv izbor!

Đorđe Milutinović sinoć je napustio "Zadrugu" i za ovonedeljnog vođu postavio je Rialdu Karahasanović. Ona je večeras imala zadatak da izabere potrčke koji će ovu nedelju provesti u sobi za izolaciju.

- Razmišljala sam malo o ovim dešavanjima, temama, slušala šta zadrugari misle. Znala sam odmah ko će da bude, ali ovako da krenem. Podigla bih Teodoru i Vladimira, Zolu i Miljanu, Jovanu i Karića i podigla bih još Nikolu i Necu - krenula >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je Rialda.

- Prvo ću da prokomentarišem Zolu i Miljanu. Nisam za njihovu vezu, odnos je katastrofalan. Bolje funkcionišu jedno bez drugog. Treba i dalje da se drže toga, tako da oni moj izbor neće biti. Što se tiče Vladimira i Teodore, otpratili smo ovde razne devojke. Najzanimljiviji prizor mi je kad vidim Vladimira, Teodoru i Minu na krevetu. Mislim da smo Vladimira već viđali kroz sve te odnose. Vrlo mi je zanimljiv ovaj odnos, ali postoji jedan koji je više zanimljiviji. Nikola i Neca isto mogu da sednu, moj izbor su Karić i misica - otkrila je pevačica.

- Ja sam ovo očekivala. Uz mali budžet, nekako ide i ovo. Nisam ni srećna, ni nesrećna, meni je svejedno. Bila sam tamo već dva puta, evo, treća sreća - rekla je Jovana.

- Ovo nema veze sa malim budžetom. Ona je rekla da ju je zumirala kamera tokom mog intervjua, aludirajući da sam imala neki loš komentar. Ovaj odnos mi je interesantan. Ona se nikad nije ponašala ovako. Ona nije u braku, nema neku ozbiljnu obavezu, pa da misli da neko želi da je okalja - istakla je Rialda.

- Ja ću vam samo reći, niko ne treba da nas stavlja u izolaciju, da bi se nešto desilo - dodao je Karić.

- Mi ćemo tamo samo prespavati, družićemo se sa ljudima ovde. Da, Stefan mi prija, tako sam se družila i sa Šebezom. Od Nove godine sam okrenula novi list, ne treba da doživljavam ovu situaciju ozbiljno i da se pravdam ukućanima ovde. Iskrena sam, nisam folirant - poručila je Jovana.

- Kenane, ti si rekao danas da sija kao da se zaljubila, a ona je dodala: "Može biti" - rekao je Milan.

- Čudno mi je što se tiče Jovane, sve vreme se branila, tražila da vidi dečka. Kad je videla da je dečko nije napustio, smatrao sam da će da se povuče i sedi na jednom mestu - rekao je Kenan.

- Ja nisam došla ovde da branim svoju vezu. Ja sam se povlačila ovde, um mi se pomutio, sada kada sam dobro, opet vam ne valjam. Nikada vam neću ugoditi - odbrusila je Jovana.

Miljana Kulić je zatim napala misicu, a Maja Marinković i Marko Đedović su stali u njenu odbranu. Maja je napala Miljanu da nema pravo da morališe Jovani, s obzirom na njeno ponašanje.

- Posle ovoga što si uradila sa Zolom, nemaš pravo "A" da kažeš - poručila je Maja.

- Ti ćeš da mi kažeš? Ti koju su čerečili svi? Koja je bila sa oženjenim, j*bao te Mensur - odbrusila je Miljana.

- Ja nisam zadovoljavala drugog muškarca na zadnjem sedištu auta dok sam bila u vezi kao ti - nastavila je Marinkovićeva.

- Maja je k*rva, povukla na tetku - dodala je Kulićeva.

- Šta je sa Lukom sada? - pitala je Dragana Mitrović misicu.

- Devojka je rekla sve šta je rekla, ja nemam šta da dodam. Prija mi njeno druženje, lepo je rekla - odgovorio je Karić.

- Ovo je jako normalna priča, priča koja pije vodu. Primetna je prisnost. Jovana nikoga nije prevarila, Karić nije ušao ni u čiji posed. On ovde ne pravi kokošinjac. Ponavljam stoti put. Svaka tvrđava je oborena, samo zavisi koja je vojska napada. Isto tako i žena. Ona je ta koja štiti sebe, ona bira da li će da uđe u vezu. Ali oni izgledaju pristojno, šetaju se, ručkaju... Kao da se šetaju na moru, duva Maestral. Videćemo šta će da se desi, izgledaju zaista slatko - pričao je Lepi Mića.

- I da uđu u vezu, postoje načini da se u to uđe lepo. U ovom slučaju se oni druže. Rialda ima pravo da kaže šta misli, sto ljudi, sto ćudi. I da jeste i da nije tako, postoje načini i metoda na koje se to radi. Ako joj se svidi neko drugi, naravno da može da uđe u vezu. Najbolje da budem sa jednom budalom ceo život - rekao je Marko Đedović.

- Ja sam stvarno podržavao i branio Jovaninu ljubav, ali se promenila od kako je ušao Stefan, ja ne mogu da je prepoznam. Čudan je odnos, svi pričaju, njoj kao da je svejedno šta se priča. Ja sam verovao u njenu ljubav sa Lukom, smatram da je to pravi put. Vidim da je sada srećna - ispričao je Kenan.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.