PRIHVATILA BIH NJEGOVO DETE: Maja PRETERALA, Janjuš SKOČIO pa ODBRUSIO: Moja Kruna ima... (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jun.2020, 13:02

PRIHVATILA BIH NJEGOVO DETE: Maja PRETERALA, Janjuš SKOČIO pa ODBRUSIO: "Moja Kruna ima..." (VIDEO)

Škakljiva tema...

U sinoćnoj emisiji "Gledanje snimaka, novinari su kao i svake nedelje postavljali pitanja zadrugarima.

Iza njih je je jedna od najturbolentnijih nedelja do sada, tako da su zadrugari bili razapeti pred očima javnosti, te je prljav veš i ovoga puta izašao na videlo. Na meti medija najviše su bili Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš koji su nakon šest meseci ozvaničili svoju vezu.

S obzirom da je Janajuš oženjen i da su >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ga napolju do skoro, čekali žena i ćerka, a da je Maja starleta okarakterisana kao "otimačica muževa" ovaj par se trenutno nalazi na stubu srama podložan mnogobrojnim negativnim kritikama.

- Ukoliko se Janjuš razvede, i počnete da živite zajedno, da li si sprena da brineš o njegovoj ćerkici? - glasilo je pitanje novinara za Maju Marinković, a Marko Janjušević je skočio kao oparen.

- Ja volim decu, zašto da ne, kod mene je ona uvek dobro došla, ali ona naravno ima svoje roditelje. Ja sam detinjasta, mene vole deca, ali svako dete ima svoje roditelje - rekla je Maja, gutajući knedle.

Janjuš nije mogao ostati nedorečen, te je odmah prekinuo Maju:

- Što se tiče moje Krune, ona ima samo jednu majku. Uvek govorim direktno, sada to ne radim, jer je u mojoj glavi haos. Izgleda da još nisam svestan svega. Ne mogu jednostavno da odgovorim direktno na sve - govorio je Janjuš.

- Znam da bi trebalo da imam razumevanja, da shvatim da je to njegovo priznanje sveže. Ja sam neko ko je temperamentniji, u više slučajeva se ugrizem za jezik - dodala je Marinkovićeva.

- Svestan sam da menjam život iz korena, da počinjem život ispočetka. Ne može da se poredi odnos Kije i Slobe sa nama, mi imamo dete. Dvoumljenje je zbog Krune, istina je ono što sam rekao da ne mogu da zamislim život da ne živimo kao nekada, ali izgleda da ću morati. Nikada nisam ni pomislio da može da mi se desi da Ena, Kruna i ja ne živimo zajedno, ali, evo, desilo se - objasnio je Janjuš i dodao:

Ko će pobediti u rijalitiju "Zadruga 3"? Podržite vašeg favorita...

Choices Marko Miljković

Mensur Ajdarpašić

Iva Grgurić

Gagi Đogani

Anabela Atijas

Stefan Karić

Jelena Pešić

Nikola Orozović

Mina Vrbaški

Marko Janjušević Janjuš

Ivana Šopić

Tara Simov

Lepi Mića

Bane Čolak

Jovana Tomić Matora

Filip Đukić

Bora Santana

Ana Korać

David Dragojević

Dragana Mitar

Edis Fetić Edo

Miroslava Mima Živković

Branislav Radonić Brendon

Mateja Matijević

Zorica Marković

Milica Kemez

Maja Marinković

Ermina Pašović

Marko Đedović

Hvala što ste glasali.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Anastasija Ražnatović: Željko je isti Veljko, PLAKALI SMO (VIDEO)

srbdan_rs/main

1

https://pubads.g.doubleclick.net/gampad/ads?sz=468x60|728x90|1x1|400x300|640x480&iu=/161634325/SrbijaDanas_Desktop/SrbijaDanas_Video_ROS_Safe/VIDEO_Safe&cust_params=kwrds%3D%TAGS%&impl=s&gdfp_req=1&env=vp&output=vast&unviewed_position_start=1&vpos=preroll

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.