PRIČALA SAM VOZI OPREZNO: Miljana juče tražila da ide KOD DARKA U BOLNICU, a danas IMA PRILIKU da OVO KAŽE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Nov.2018, 10:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRIČALA SAM VOZI OPREZNO: Miljana juče tražila da ide KOD DARKA U BOLNICU, a danas IMA PRILIKU da OVO KAŽE!

Dobar savet!

Od kada je saznala za tešku saobraćajnu nezgodu koju je doživeo pevač Darko Lazić, Miljana Kulić ne prestaje da priča koliko ju je ova nesreća pogodila. Ona je u u toku noći u kameru poslala reči podrške pevaču koji se oporavlja u bolnici.

Uzalud sada da idem kod Drveta jer znam da si u šok sobi. Ali kada se oporaviš, sve od sebe ću dati za par dana, neću izlaziti iz Rajskog vrta, pristaću na svaki zadatak, samo da te vidim, poljubim i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zagrlim. Mnogo te volim i šta da ti kažem. Kad sam ti pričala ne vozi brzo, život je najbitniji. Imao si reće, ali to ti je za nauk - rekla je Miljana dok ju je Toma Panić tešio i grlio.

Pogledajte rezultate

Ona je, zatim, Bori Santani i Nataši Moskvi prepričavala svoje poznanstvo sa Darkom i otkrila na šta ga je stalno upozoravala.

- Pričala sam, pričala i pričala, vozi oprezno, jednom se život gubi.  Mogu da zamislim kako je njegovoj majci, ocu i baki - rekla je Miljana.

- Ja ga ne poznajem, ali strašno je to - složila se Nataša.

Kako je sve izgledalo pogledajte u sledećim video-prilozima.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.