PRIČA DA JE BILA U ZATVORU, A ZAPRAVO JE PRALA VEŠ ROBIJAŠIMA i tako odlužila kaznu: Bivša učesnica Parova otkrila detalje

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jul.2023, 12:26

PRIČA DA JE BILA U ZATVORU, A ZAPRAVO JE PRALA VEŠ ROBIJAŠIMA i tako odlužila kaznu: Bivša učesnica Parova otkrila detalje

"Nije baš zanimljivo."

Teodora Radojičić, bila je učesnica rijalitija "Parovi", nosila je titulu starlete, snimila i pesmu, a onda završila u zatvoru u Beču gde je osuđena na čak 4 godine zatvora, međutim zbog dobrog ponašanja ona je izašla nakon 3 godine.

Teodora je nedavno u intervjuu za Kurir otvorila dušu zatvorskim danima i šta je sve proživela tokom tog perioda, ali i otkrila da ona zapravo nije ni provela vreme u zatvoru, već da se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zaposlila tamo i tako "odrađivala" kaznu:

- Uhapšena sam u Beču pod optužbom da sam pripadnica kriminalne organizacije, kao vodeća figura. U Austriji žene dobijaju mnogo blaže kazne, ali u mom slučaju je kontra, mene su najstrože osudili. Rekli su da se naša organizaciju bavi ubačajem droge na crno tržište i prodajom. Po optužnici sam narko-bos, advokatima su sudije rekle da sam ja mala šefica. Osuđena sam na četiri godine, tri sam odležala. Nikada nisam stigla do ženskog zatvora, boravila sam u istrazi, bila sam zaključana 24 sata. Posle toga sam počela da radim u zatvoru. - rekla je bivša rijaliti učesnica i otkrila da je prala veš zatvorenicima i davala im hranu:

- Nije baš zanimljivo. Ne bih se time hvalila. Najbolji posao je da radiš sa zatvorenicima sa sprata. Delila sam im hranu, prala veš, sve što ljudi koji su unutra traže.

Kako su izgledali tvoji dani?

- Nije bilo lako. Jezik sam morala da naučim. Sad ga govorim perfektno. Posle šest meseci sam obezbedila sebi najbolje uslove. Probudiš se, jedan dan bude ti kao godina, drugi prođe brže. To vreme sam koristila da radim na sebi. Imaš dve opcije, da pobediš ili propadneš. Ja sam izabrala mušku opciju: trenirala sam svaki dan, nisam htela da pijem lekove, pročitala sam sve knjige Milorada Ulemeka Legije, Žarka Lauševića i Olivere Ćirković. Iz meseca u mesec bude sve teže. Izgubiš pojam o vremenu. Krajem druge godine pitala sam se da li sam ikada i bila slobodna i hoću li uopšte izaći. - rekla je Teodora i otkrila šta joj je najteže palo:

- Kada sam saznala da mi je baka umrla u Beogradu. Robija kao robija mi i nije teško pala. Svi koji su sa mnom robijali, većinom muškarci pošto žena nije bilo mnogo, rekli su mi: "Svaka čast kako guraš", ali kad sam izgubila baku, mislila sam da neću preživeti.

Koja je razlika između rijalitija i zatvora?

- Rijaliti je smešan posle zatvora. Ko je bio u zatvoru i uđe u rijaliti, taj može da vrti sve oko malog prsta, i ljude i produkciju. Ali to mora da bude neko ko je pobedio zatvor, a ne obrnuto. Zatvor nije za žene, jer imamo drugačije hormone, mi tamo ekstremno propadamo s našim sklopom organizma, to su depresije. Robijala sam kao muško i zato sam se sačuvala. Imala sam rituale, trening, ritam, tzv. organizovanu robiju. Najteži su mi lomovi bili za praznike. U nekim mesecima sam se skupljala po podu i, kad sam se sastavila, bivala sam jača.

Zbog ljubavi je i završila iza rešetaka.

- Zato više nemam srce za muškarce. Sad sam lagana po tom pitanju, i to je veliki plus za mene. Sada imam velike planove, ozbiljnije i veće. Izašla sam kao jača verzija sebe i na muški rod gledam pravim očima. - rekla je bivša rijaliti učesnica za "Kurir".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.