PREŽIVELA PAKAO! Pevačica sa 13 godina doživela užasnu TORTURU i IŽIVLJAVANJE: Dođu usred noći...

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Mar.2021, 15:01

PREŽIVELA PAKAO! Pevačica sa 13 godina doživela užasnu TORTURU i IŽIVLJAVANJE: "Dođu usred noći..."

"U osnovi to je kao otmica."

Mlada reperka Danijela Bregoli, poznatija kao Bed Bejbi, nedavno je progovorila o traumama iz detinjstva koje je zaradila na ranču "Turn-About" na koji je poslata zbog svog problematičnog ponašanja pre nekoliko godina.

Naime, ova 18-godišnjakinja je 2016. boravila u ovoj ustanovi, koja je predstavljena kao hrišćanski program za problematične tinejdžere, a danas kaže da se umesto pomoći ovde susrela sa strašnim tretmanom, te da su >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << joj oduzeta sva prava.

Bejbi tvrdi da je u kamp odvedena protiv svoje volje, tako što su joj usred noći upali u sobu i sa lisicama na rukama odveli put izolovanog ranča.

- Oni dođu usred noći, ne govore deci kuda idu. Samo ih uzmu, stave im lisice i strpaju u auto. U osnovi to je kao otmica - rekla je.

A post shared by ℬ𝒽𝒶𝒷𝒾ℯ🦋 (@bhadbhabie)

Istakla je da su joj uskratili neophodne fizičke potrebe. Često nije mogla da se istušira, da pojede koliko želi, nisu tretirali prehladu lekovima, a takođe su je neprestano terali da sedi uspravno. Dodala je i da su zaposleni imali prava da kažnjavaju decu ako prekrše neka od brojnih pravila ranča ili ako su prosto bili neraspoloženi i tako bi im došlo.

- Nikad mi nisu dali da prilegnem. Spavalo bi mi se, a oni bi me budili. Pomislila sam da će celo iskustvo biti jako mučno kada sam videla te ljude bez ikakvog saosećanja - ispričala je ona.

A post shared by ℬ𝒽𝒶𝒷𝒾ℯ🦋 (@bhadbhabie)

Bejbi je rešila da obelodani svoju priču o ovom kampu nakon što je čula ispovest još jedne polaznice kampa Hane Arkulete, a koja tvrdi da je tamo bila s*ksualno zlostavljana od strane muškog člana osoblja.

- Naša reč je protiv njihove, jer kada ste tamo nema svedoka, nema kamera, nema telefona. Zato je i meni bilo teško da progovorim jer sam mislila da mi niko neće verovati. Mnogo stvari se tamo desilo, a to me je sve povredilo - objasnila je reperka.

Video koji je snimila zaključila je apelom za roditelje da pronađu konstruktivna rešenja za ponašanje svoje dece, a ne da ih šalje u sumnjive kampove.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.