Izvor: Scandal.rs, 23.Avg.2018, 13:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREŽIVELA PAKAO! Dušica progovorila o potresnom iskustvu u Hurgadi: Bila sam zarobljena na aerodromu sa četvoro dece, POZLILO MI JE! (VIDEO)

U večerašnoj emisiji “Rada sam” gošća je voditeljka Dušica Jakovljević, a Rada Radenović razgovara sa njom o aktuelnim temama iz njenog života. Dušica je doživela veoma neprijatnu situaciju dok je letovala u Hurgadi, a voditeljka je sa gledaocima TV Pink podelila svoje iskustvo. Dušica je rekla kako je dugo čekala na aerodomu i da su The post PREŽIVELA PAKAO! Dušica progovorila o potresnom iskustvu u Hurgadi: Bila sam zarobljena na aerodromu sa četvoro dece, POZLILO MI JE! (VIDEO) appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Iako ne priča o ljubavnom životu, Dušica Jakovljević otkrila kako je posle razvoda upoznala sadašnjeg dečka! (VIDEO)

Izvor: Svet, 23.Avg.2018

Dušica Jakovljević otvorila je dušu u jednoj emisiji, gde je pričala o poslovnom, ali i privatnom životu.. Ona je vodila rijaliti osam meseci, sve dok nije otputovala.. “Što se tiče osećaja voditi “Zadrugu”, ja sam dugo čekala na ovo. Bila sam urednik mnogih emisija. Sve što sam radila...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.