PREVRAT - NAPRAVILA MU SAČEKUŠU! Anđela ovim postupkom OLADILA Zvezdana - sad ona njega PONIŽAVA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Maj.2023, 09:50

PREVRAT - NAPRAVILA MU SAČEKUŠU! Anđela ovim postupkom OLADILA Zvezdana - sad ona njega PONIŽAVA!

Kakav nenadani preokret!

Anđela Đuričić nakon što je bila u žustroj raspravi sa Zvezdanom Slavnićem, kada je zadrugar odlučio da je ostavi jer nije suiguran u njenu ljubav i ono šta on zapravo želi od nje, ona je otišla do hotela kako bi se osvežila i istuširala.

Međutim, došlo je do neprijatnog susreta, jer je Slavnić već uveliko koristio toalet. Helga je tada odlučila da sačeka svoj red.

Ovo je izgledalo kao da je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Anđela napravila Zvezdanu sačekušu, što nije isključeno, budući da je odlučila da bude "ledena kraljica" i na taj način servira hladnu osvetu.

Kad je Zvezdan završio i izašao iz toaleta došlo je do, kako smo već napomenuli neprijatnog susreta, a iako su se raspravljali pre izvesnog vremena, ovog puta se nisu ni pogledali, niti razmenili neku reč.

Dokle će izdržati da ovako funkcionišu i da li će Anđela uspeti da prvi put održi svoju reč, ostaje da vidimo u danima koji su pred nama.

Detaljnije pogledajte u narednom video zapisu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.