Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Dec.2022, 18:24

PREVARIO JE SA MEDICINSKOM SESTROM - Boki otkrio IDENTITET ljubavnice! Ona je RAZLOG RAZVODA od Ivane Šašić

"Ona je tripovala da će da se uda!"

Ivana Šašić i Bojan Simić prošli su kroz buran razvod, zbog prevare. Kako Ivana kaže, Bojan ju je prevario sa starijom ženom, a ni Simić ne prestaje da provocira, o čemu smo već pisali.

Ivana je šokirala javnost kada je na društvenim mrežama objavila da se razvodi od Bojana Simića, s kojim je bila u braku pet godina. Šašićka nije želela da se o njenom razvodu spekuliše, već je otkrila da ju je suprug prevario >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i to sa medicinskom sestrom, starijom od njega čak 14 godina.

- Ja protiv te žene nemam ništa, mi smo se čule. Lagao je, muljao, petljao. Meni je govorio da nista nije kriv, a prijateljima priznao da me je ipak prevario. Prevara kao prevara, i nije bauk, mnogi je oproste. Ja izdaju ne praštam - objasnila je Ivana tada, na svom Fejsbuk nalogu.

U razgovoru sa Zoricom Marković otkrio je s kojom ženom je prevario pevačicu, te delimično potrvrdio Ivanine tvrdnje.

- Pita mene moja bivša gospođa zašto si ti mene prevario? - rekao je Boki.

- Starija je i od mene, znači nikakva? - dodala je Zorica.

- Jeste starija, ali dobro izgleda. Ona kad se skine, skine brushalter, s*se joj padnu do kolena, a ja mesim! - otvorio se Bojan.

- A ko je ona? - zapitala je Zorica.

- Ma to je Mira, medicinska sestra, radi u bolnici na Banjici. Plava, dobra riba - dodao je Boki.

- Čekaj, je l' sam je nekad videla? - pitala je Zorica.

- Mislim da jesi. Ali ona nije starija od mene 14 godina, ona je samo dve godine starija od Ivane - rekao je Boki.

- A koliko Ivana ima godina? - upitala je Zorica.

- Pa četrdeset i osam - odgovorio je Bojan.

- Pa ona izgleda kao da ima pedeset, a ova druga ne izgleda kao da ima pedeset! Je l' radila nešto na himenu ili je preklapača? - surova je bila Zorica.

- Ona je tripovala da će da se uda, posle deset dana. Ma meni nije to trebalo, to njih možda u dvorište doveo - rekao je Bojan.

- Je l' me zezaš? - upitala je Zorica.

- Pa naravno da ne - rekao je Boki.

Detaljnije možete pogledati u videu ispod.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.