PREVARIO GA JE ZA AUTORSKA PRAVA? Gledateljka RASKRINKALA Ša: Zbog ovoga se RASPALA GRUPA SHA-ILA?

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Avg.2022, 07:31

PREVARIO GA JE ZA AUTORSKA PRAVA? Gledateljka RASKRINKALA Ša: Zbog ovoga se RASPALA GRUPA "SHA-ILA"?

"Meni sve to vređa inteligenciju, ovaj moj napaćeni mozak."

U toku emisije "Narod pita",  gosti voditelja Darka Tanasijevića su bili Sanja Grujić i Nenad Aleksić Ša.

- Kada bi došla Jelena Batos, tako bi poljubio patos, a kada bi ti došla Tara, počeo bi da se smara - glasila je kostatacija sa Tvitera.

- Pitaj Šabana kako je prijavio samo sebe za autorska prava i tako prevario svog druga Ilu - glasi konstatacija sa Tvitera.

- To nije do >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mene, a tako se obraćajte nekom drugom, ne meni - rekao je Ša.

- Sanja da je imalo inteligentna ne bi bila sa Filipom, lagana je kao Ša - glasila je konstatacija sa Tvitera.

- Meni se gadi kada čujem da neko osuđuje nekog, takve su najgore, koje druge kude a zapravo su takve žene najgore - rekao je Ša.

- Ja sam za dvanaest meseci imala jedan odnos, a oni se za toliko razvode, zaljubljuju, a meni se ne prašta. Govore mi da se to od mene nije očekivalo, prvih par meseci Zadruge su me pljuvali i govorili svašta - rekla je Sanja.

- Oni postavljaju neka pitanja kao da ne gledaju emisiju. To mi nije jasno. Neinteligentni ste - rekao je Ša.

- Dobro veče, Josipa kraj telefona. Darko, vidim da ti je odmor jako prijao, super izgledaš. Htela bih da pozdravim sve vaše goste. Ne želim da me neko pita zašto ja zovem u ovo doba. Pomno sam pratila večerašnju emisiju, Sanjina svaka izjava je na mestu. Što se tiče Nenada, ja stvarno ne znam zašto je ona devojka došla iz Švedske, vidim da se cela izoperisala i još uvek samo priča o Ša - rekla je gledateljka.

- To rade da bi se pojavljivali na televiziji, ali toga neće biti više - rekao je Nenad.

- Ogrešio si se o Moniku, zaveo si je, ona se zaljubila u tebe - rekla je gledateljka.

- Nemojte tako površno da posmatrate stvari. Ne možete da budete zaljubljeni toliko u nekoga sa kim se niste poljubili, spavali. Meni sve to vređa inteligenciju, ovaj moj napaćeni mozak. Uđite malo dublje u teoriju. Neke osobe preko mene žele da budu u javnosti - rekao je Ša.

- Večeras si imao dosta poziva u kojima su žene govorile koliko im se dopadaš, to Monika nije mogla da trpi - rekla je gledateljka.

- Ne mogu to da komentarišem više - rekla je Ša.

- Što se tiče Filipa, on je sramota za celu Hrvatku. Dalila je jako loša osoba, Dejan je zasluženo pobedio, a što se tiče Aleksandre, ona je mi je miljenica. Dalilu nije moguće prometini, njena tata mora da bude zahvalan jer je imala Dejana u svom životu. Ona je bila zaljubljena i njegovog brata. Nisu mi jasni ljudi koji podržavaju Dalilu. Ona se neće opet udati. Što se tiče Mikija on je takođe jedan od najvećih tračara bio tamo, govorio je sve i svašta devojkama - rekla je gledateljka.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.