PREVARENA NACIJA - Miljana ostala U ŠOKU nakon što joj je saopštena informacija: Ne razumem ZAŠTO

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Mar.2024, 18:04

PREVARENA NACIJA - Miljana ostala U ŠOKU nakon što joj je saopštena informacija: "Ne razumem ZAŠTO"

Ša joj je razotkrio kakav je Darjanov plan sa njom.
U sinoćnoj emisiji "Nominacije" takmičari "Elite" morali su da biraju između bivšeg para Snežana Jovičić i Darjana Radomirovića.
Mnogi su pokušali da otvore oči Miljani Kulić i objasne joj da je on samo koristi kako bi bio aktuelna tema u rijalitiju, a među tim takmičarima je i reper Nenad Aleksić Ša.
- Krenuću od Sneže, odnos od starta nam je super , od početka, smejali smo se u odabranima, njena izlaganja mnogi potcenjuju ali je jako realna, zna na neku foru da podbodu ukućane, ne razumem zašto ukućani ulaze u sukob sa njom, verovatno jer ih boli isitina, ona voli da podbode ali ko uđe u njen svet ona...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.