PREVARA VEKA? Matora i Anita unapred dogovorile sve sa Mateom Car, ovo je cifra koju su međusobno trebale da podele

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Nov.2023, 09:14

PREVARA VEKA? Matora i Anita unapred dogovorile sve sa Mateom Car, ovo je cifra koju su međusobno trebale da podele

Mnogi su mišljenja da je cela afera oko Matore i Anite unapred dogovorena sa Mateom Car koja je tu priču samo plasirala u javnost.

Odnos Anite Stanojlović i Jovane Tomić Matore glavna je tema rijalitija "Elita" otkad se saznalo da je Stanojlovićeva flertovala sa Mateom Car Matoroj iza leđa. Od tog trenutka traje drama ovih učesnica, a Tomićeva je tražila da se razvede od Anite, koja je odbila da potpiše papire.

Međutim, kako saznajemo Matora >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i Anita Veceras su izmedu sebe "dogovorile priču", kako bi bile zanimljivije, te kako bi jedna od njih pokupila prvu nagradu i 50.000 evra.

Naime, kako dalje saznajemo Matora i Anita su pre rijalitija sve isplanirale sa Mateom Car, te joj platile da se pojavi u javnosti i ispriča njihovu fejk priču.

To je Anita smislila kako bi se dočepala prvog mesta, a Matora kad je čula pristala je na to. Onda su se našle sa Mateom i njoj ispričale šta planiraju, te je i ova pristala. Mislim da su joj dale par hiljada evra da laže za njih, to jest da u javnosti ispriča njihovu fejk priču. Vidite kako se Matora i Anita ponašaju super kad nisu u kadru, ma sve je dogovoreno kad vam kažem ja - kaže Matorin prijatelj koji je želeo da ostane anoniman.

Inače, dok je trajao skandal Janjuša, Aneli Ahmić i Uroša Stanića u spavacoj sobi, Anita je nameštala krevet Matoroj, iako ne pričaju i ne spavaju više u istom krevetu.

Pogledajte kako me žena poštuje, sve za sobom čisti - prokomentarisala je Anita, a Matora je dodala:

Tiše malo ludo, nemoj da te čuju, ljubim te.

Ovaj snimak se proširio po društvenim mrežama, a publika se šokirala, pa je bilo brdo negativnih komentara na njihov račun.

 "Folirantkinje", "Foliranti, simulanti, rekao sam odavno. E, moj narode, glup li si i dalje", "Prevarantkinje, još ih žale... Dop*zdile su mi više lažne žrtve", "Onda je sve ovo dogovor, strašno" - samo su neki od komentara.

Da li će se Matora i Anita na kraju pomiriti ili je sve samo farsa, ostaje da ispratimo.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.