PRETUŽNO: Osman Karić objavio DO SAD NEVIĐENU FOTKU Stefana i POKOJNE MISICE I posle ljubavi, ljubav

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Feb.2020, 19:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRETUŽNO: Osman Karić objavio DO SAD NEVIĐENU FOTKU Stefana i POKOJNE MISICE "I posle ljubavi, ljubav"

Ovu do sada nismo videli!

Osman Karić je jedan od najaktivnijih komentatora rijalitija "Zadruga 3" upravo jer je jedan od učesnika njegov sin Stefan Karić. Mnogi fanovi ove porodice jedva čekaju Osmanove objave, jer su uglavnom u rimama i beskrajno duhovite. Međutim, danas to nije bio slučaj.

On je na svom Instagram profilu okačio na stori sliku Stefana i njegove pokojne devojke Dijane Milojković i tako raznežio sve koji ga prate, a preko fotke napisao "I posle >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ljubavi, ljubav".

Da podsetimo, Stefan je više puta rekao da je Dijana devojka koju je najviše voleo i da nikada neće prežaliti njen gubitak.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.