PRETUŽNO: Nekoliko dana pred smrt oca Nebojše Glogovca, u porodici im se desila još jedna TRAGEDIJA

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Feb.2024, 17:45

PRETUŽNO: Nekoliko dana pred smrt oca Nebojše Glogovca, u porodici im se desila još jedna TRAGEDIJA

Protojerej stavrofor Milovan Glogovac preminuo, a nedavno je preminuo još jedan član porodice.

Protojerej stavrofor Milovan Glogovac, otac srpskog proslavljenog glumca, preminuo je noćas.

On je nedavno gostovao u emisiji Oko magazin gde je otkrio da je Nebojša nije jedini član porodice koji je preminuo od kancera pluća.

- Ne znam koliko utiče genetika, ali znam da je pušenje pogubno za bolesti pluća. Moj brat je pušio od devete godine. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << I pušio je ceo život. Imao je 65 godina kada se upokojio. Dve godine ranije doktor u Sarajevu mu je rekao da ima rak i da je neizbežna operacija desnog plućnog krila - otkrio je otac Nebojše Glogovca.

Iako su njegovog brata uveravali da se posle operacije bolest neće vratiti, godinu dana kasnije ponovo je osetio simptome.

- Otišao je kod hirurga, ali pomoći nije bilo. Organizam je bio u takvom stanju da ništa nije moglo da se uradi. Ubrzo je preminuo od kancera pluća - kazao je.

Nebojša je, po rečima njegovog oca, otišao za mesec dana.

- Za Novu godinu je napipao nešto tvrdo u stomaku i kašljao je. Otišao je na skener, koji je pokazao nešto sumnjivo. Odmah se zaputio u Nemačku, gde mu je doktorka rekla da je to izlečivo. Dodala je da nema potrebe da ostaje u Nemačkoj jer je terapija koju će dobiti u Beogradu ista svuda u svetu.

Nebojša Glogovac je, kao i njegov stric, preminuo od kancera pluća.

- Primio je prvu terapiju na onkologiji i malo se oporavio. Međutim, krenula je metastaza na jetri. Dobio je drugu terapiju i delovalo je da je dobro. Nekoliko sati kasnije mu je pozlilo. Dežurna doktorka je pokušala animaciju, ali nije uspela. Upkojio se u petak, 5. februar. Sahranjen je u utorak, 9. februara - zaključio je bolnu ispovest otac Nebojše Glogovca.

Detaljnije u nastavku:

         Srbija Danas/Youtube/RTS Oko - Zvanični kanal/T. M.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Preminuo otac Nebojše Glogovca

Izvor: Luftika.rs, 16.Feb.2024

Preminuo je protojerej stavrofor Milovan Glogovac, otac proslavljenog glumca Nebojše Glogovca.. Milovan je preminuo 6 godina nakon smrti sina koji nas je napustio 9. februara 2018. godine u 49. godini.. – Noćas u 1:40 upokojio se naš dobri otac, prota Milovan Glogovac. Večnaja pamjat i Carstvo...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.