PRETUŽNO: Indira Radić se povukla iz javnosti zbog ZDRAVSTVENOG STANJA: Isplivala istina o pevačici

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Mar.2024, 18:30

PRETUŽNO: Indira Radić se povukla iz javnosti zbog ZDRAVSTVENOG STANJA: Isplivala istina o pevačici

Mnogobrojnim fanovima mnogo nedostaje

Pevačica Indira Radić u jeku popularnosti povukla se sa javne scene kako bi živela miran život daleko od očiju javnosti.

I dok njeni fanovi žale za srpskom Šakirom, ona je odlučila da progovori zašto je to uradila,.

Indira je otkrila zbog čega se odlučila na takav korak i priznala da popularnost ima svoju cenu koju ona nije spremna da plati.

- Ja sam ranoranilac jer nekako sam shvatila da je život >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kratak i da treba ga iskoristiti na najbolji mogući način. Trudim se da živim koliko mogu zdravo zato sam se povukla i negde sam se sklonila zato što je to sve prezaisićenje organizma. Godinama trajem i dođe kulminacija kada kažem: „Bolje je da se sklonim i živim normalno nego da plaćam lečenje - rekla je pevačica za Prvu.

- Da sam bila slabić i kukavica, ne bih opstala. Moj bivši je sam uzeo dete, tad sam htela da umrem. Kada je završeno suđenje i u Bosni i u Srbiji, sin je pripao meni - rekla je pevačica tada.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.