PRETUŽNO: Bora Drljača se poslednji put oprostio od svoje supruge REČIMA koje kidaju DUŠU

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Dec.2018, 16:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRETUŽNO: Bora Drljača se poslednji put oprostio od svoje supruge REČIMA koje kidaju DUŠU

Ne krije bol.

Supruga Bore Drljače, Rada preminula je pre nekoliko dana usled teške bolesti, a pevač ne krije koliko mu je teško što je ostao bez svoje ljubavi.

SAHRANJENA ŽENA BORE DRLJAČE Pevač potresen, oprostio se u suzama: "Neću moći ovo da izdržim!"

PROCURIO VIDEO! Kija priznaje: DA! Pomiriću se sa Slobom! Evo i kada... Izgovorila sa ZADOVOLJSTVOM

Bora je mnogo puta isticao kako je Rada prava žena za njega, a pojavila se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u njegovom životu nakon što je doživeo veliku tragediju, kada je njegova prva supruga Verica izvršila samoubistvo. Iako Rada i Bora nisu bili venčani, mnogo su se voleli i odlično slagali.

TRAGEDIJA NIKAD NE IDE SAMA: Boru još boli NJENA SMRT, a sada mu je preminula i supruga Rada

Pevač je svoju tugu iskazao i na društvenim mrežama, objavivši njihovu zajedničku fotografiju uz potresne reči:

BORI DRLJAČI PREMINULA SUPRUGA: Ne može da prestane da plače - moja jedina ljubavi, ostao sam sam

- Ovo je slika iz zavičaja, ja i moja Rada sa komšinicom. Nažalost, nema više moje Rade. Izgubila je bitku. Dugo se borila, ali nije mogla više. Mnogo me volela, uživao sam sa njom. Da je trebalo, poginula bi za mene. Teško ću bez nje, ali mora se. Imala je plemenito srce i dušu. Slava joj - napisao je Bora na Tviteru.

MOJA RADA... Poslednji tvit Bore Drljače preminuloj supruzi! Sav u suzama

OVO JE SLIKA IZ ZAVICAJA JA I MOJA RADA SA KOMSINICOM NAZALOST NEMA VISE MOJE RADE IZGUBILA JE BITKU DUGO SE BORILA ALI NIJE MOGLA VISE MNOGO ME VOLELA UZIVAO SAM SA NJOM DA JE TREBALO POGINULA BI ZAME TESKO CU BEZ NJE ALI MORA SE IMALA JE PLEMENITO SRCE I DUSU SLAVA JOJ pic.twitter.com/Yam0kTpqZG

— Bora Drljača (@drljacaborislav) December 11, 2018

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.